Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 22 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Rihanna hint naar de naam van haar pasgeboren tweede kindje

Rihanna en A$AP Rocky zijn nu de trotse ouders van twee kinderen. De zangeres beviel namelijk in het geheim van hun tweede kindje.

En de grote vraag is: hoe heet het kindje?

Rihanna bevallen van tweede kind

Rihanna is bevallen van het tweede kindje van haar en rapper A$AP Rocky, meldt TMZ. Het is een jongetje. Volgens de krant verwelkomde het duo de kleine in het geheim op 3 augustus in Los Angeles.

Tijdens de halftimeshow van de Super Bowl in februari maakte Rihanna bekend dat ze in verwachting is van een tweede. In haar iconische rode boilersuit zagen we ineens dat Rihanna op het podium stond met een zwangere buik.

Hint naar de naam van het kindje

Zoals verwacht, is de naam van het kleine mannetje niet meteen bekend gemaakt. Net zoals Rihanna en A$AP de naam van grote broer RZA niet meteen bekend maakten.

Toch is er één hint: deze naam begint ook met de letter R. Zou het Rocky zijn? Of is dat te voor de hand liggend?

RZA

De naam van RZA werd pas in mei van dit jaar bekend gemaakt.

We zagen het kleine mannetje al veelvuldig voorbijkomen en hij sierde zelfs al de cover van de Britse Vogue. Het was lang gissen, maar nu is de naam echt bekend. Volgens The Daily Mail hebben Rihanna en Rocky hun kind de volgende naam gegeven: RZA Athelston Mayers. Hun zoon is vermoedelijk vernoemd naar producer en rapper RZA, de leader van de Wu-Tang Clan.

Rihanna lijkt vlak na de geboorte op 13 mei vorig jaar te hebben gehint naar de naam van haar zoon, omdat ze sinds de bevalling meerdere malen kleding droeg met het Wu-Tang Clan logo.

De kans zit er dik in dat we nu ook zo lang moeten wachten op de bekendmaking van de babynaam.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.