Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 5 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Na vier jaar daten maken Robert Pattinson en Suki Waterhouse hun debuut als koppel op de rode loper

Robert Pattinson deelt online niet veel over zijn liefdesleven. Hierdoor lijkt het soms wel of hij single is, maar niets is minder waar. Hij datet al vier jaar (!) met Suki Waterhouse en dit weekend maakte het stel hun debuut op de rode loper.

En ze zien er zo gelukkig uit!

Na vier jaar daten maken Robert Pattinson en Suki Waterhouse hun debuut als koppel op de rode loper

Afgelopen zaterdag vond de Dior fall 2023 menswear show plaats in Giza, Egypte. Robert verscheen in een prachtig crème pak, uiteraard in de stijl Dior, op de loper. Suki droeg een elegante paarse jurk met een sheer overlay. En geloof het of niet: dit is tijdens de vier jaar dat het stel datet de allereerste keer dat ze samen op de rode loper verschijnen.

(Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

In 2018 werden de acteur met het model gespot tijdens een avond vol PDA en dat startte de geruchtenmolen. “Robert was very affectionate to her and had his arm around her the whole way and Suki reciprocated by holding his hand and kissing it” vertelde een ooggetuige destijds. En de liefde is niet meer bekoeld sindsdien, want nu zijn de twee nog steeds in love.

(Photo by Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images)

Tijdens hun vertoning op de rode loper zien we de liefde er vanaf spatten. Tijdens de pandemie zijn de twee meer naar elkaar toegegroeid. Want ja, je moet wat als je samen in lockdown zit. Bronnen vertellen dat er ook trouwplannen zijn, maar dat daar absoluut geen haast bij is. “Rob and Suki have definitely discussed getting engaged but are in no rush. Suki is not pressuring him and they are both very committed to each other.”

Voordat de Suki en Robert elkaar vonden, zaten ze beiden al in een relatie met een celebrity. Suki Waterhouse had een relatie met Bradley Cooper, maar dat liep stuk in 2015. Van Robert weten we allemaal dat hij een rocky relatie had met Twilight-tegenspeler Kirsten Steward. Maar ook dat is ten einde en nu vinden Suki en Robert de liefde bij elkaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.