Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 3 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Rode lipstick is weer helemaal hot en wij zetten de mooiste exemplaren op een rij

Iedere beautylook wordt iconisch met de touch van een rode lipstick. De rode lip is een statement die tijdloos en klassiek is, maar toch iedere keer opnieuw wordt uitgevonden. Zo ook komend seizoen, waar we zowel high-shine lippen als matte variaties zien. Eén ding is zeker: rode lipstick is terug (of is nooit weggeweest).

Van high-shine tot mat: wij delen de fijne exemplaren.

Rode lipstick

Er is geen makkelijkere manier om een saaie outfit naar een hoger niveau te tillen dan een rode lipstick. Ook als je niet zo’n fan bent van lipsticks, is een rode in je make-upcollectie een must. Toch kan het vinden van een rode lipstick een hele opgave zijn, want ook hier heb je te maken met ondertonen. Kies je voor een blauwe of roze ondertoon, shine of mat en fel of subtiel? Er zijn genoeg keuzes als het op rode lipstick aankomt. Niet getreurd, wij helpen je alvast aan de mooiste exemplaren.

1. Rouge Coco – CHANEL (€38)

Een rijke high-shine lipstick met een intense kleur en een hydraterend, plumping-effect: wat wil je nog meer? Je vindt het allemaal in de Rouge Coco van CHANEL.

CHANEL

2. Rouge Dior – Dior (€41,50)


Liever een rode lipstick met een fluwelen finish? Dan is de Rouge Dior perfect voor jou. De lipstick komt in 34 intense kleuren met een satijnen, matte, metallic of fluwelen finish. Nog meer goed nieuws: de lipstick is navulbaar.

Dior

3. K.I.S.S.I.N.G – Charlotte Tilbury (€32)


Lippen om te zoenen met een prachtige glans krijg je door de K.I.S.S.I.N.G lipstick van Charlotte Tilbury.

Charlotte Tilbury

4. Rouge à Lèvres Satin – Gucci Beauty (€40)


Gucci Rouge à Lèvres Satin heeft een gelijkmatige dekking voor een perfecte langhoudende satijnachtige finish. Wat wil je nog meer?

Gucci Beauty

5. Rouge Hermès – Hermès Beauty


De felrode lipstick van Hermès heeft een satijnachtige finish en geeft je alles wat je wil van een rode lip.

rode lipstick
Hermès

6. Rouge Pur Couture – Yves Saint Laurent (€31,60)


Geïnspireerd op de couture-collectie van YSL is de Rouge Pur Couture een prachtige, glanzende lipstick die je iedere dag weer wilt dragen.

YSL

7. Rouge Allure Ink Infusion – CHANEL (€38)

Een vloeibare lippenstift met tweedehuideffect en een prachtige matte finish. De lipstick is waterproof en langhoudend, perfect voor lange zomerdagen.

CHANEL

8. 25th Anniversary Lipstick – NARS (€26)


De rode lipstick is geïnspireerd op de revolutionaire visie van Francois Nars. Breng de felle kleur aan op de lippen om een statement te maken.

rode lipstick
NARS

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.