Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 4 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Celebrity break-ups: deze bekende stellen gingen in 2023 uit elkaar

Na het nieuws van Joe Jonas en Sophie turner is het zeker: dit jaar gingen er meer celebritykoppels uit elkaar dan ooit. Houd jij de tel ook niet meer bij? Wij zetten alle bekende stellen die uit elkaar gingen voor je op een rij.

We gaan heel snel van Hot Girl Summer naar Break-Up Summer. 

Deze bekende stellen gingen deze zomer uit elkaar

Van situationships tot decennialange huwelijken: veel bekende stellen hebben het dit jaar voor gezien gehouden.

Joe Jonas en Sophie Turner

Het droomhuwelijk van Joe Jonas en Sophie Turner lijkt niet lang meer stand te houden. Volgens entertainmentwebsite TMZ stevent het koppel af op een scheiding. Volgens vrienden van het stel heeft Joe al contact opgenomen met scheidingsadvocaten.

Joe Jonas Sophie Turner
Doug Peters/EMPICS

Britney Spears en Sam Asghari

Britney Spears en Sam Asghari zetten een punt achter hun huwelijk, een klein jaar na hun huwelijk in Los Angeles. Maar dit is pas het begin van een heleboel ellende, want Sam eist het onderste uit de financiele kan van Britney.

Britney Spears
EPA/NINA PROMMER

Rosalía en Rauw Alejandro

Eind juli maakten Rosalía en Rauw een einde aan hun relatie. Het stel was meer dan drie jaar bij elkaar en was dus zelfs ook verloofd. Bronnen vertellen dat ze nog heel veel van elkaar houden en ook respect voor elkaar hebben, maar dat het niet meer werkt als liefdespartners.

Rosalia
Ronda CHURCHILL / AFP

Bella Hadid en Marc Kalman

Bella en Marc waren sinds 2021 officieel een stel, maar trokken in de lente van dit jaar de stekker uit hun relatie. Een nabije bron vertelde gisteren aan Entertainment Tonight dat Bella en Marc geen stel meer zijn. “They were very in love, but the relationship ultimately ran its course and they decided to end things” vertelt de bron.

Bella Hadid And Her Boyfriend Marc Arrive Together To The Party
Splash News and Pictures

Ariana Grande en Dalton Gomez

Ariana werd gespot tijdens de finale van Wimbledon zonder trouwring aan haar ringvinger. Trouble in paradise? Dat leek later inderdaad bevestigd te worden. “Ze hebben er samen een punt achter gezet en zijn als vrienden uit elkaar gegaan”, vertelt een bron aan de Amerikaanse site Page Six. De geruchten gaan nu dat Ariana het heel gezellig heeft met een andere man.

Ariana Grande
ANP

Sofía Vergara en Joe Manganiello

In juli kwam er heel onverwacht nieuws uit de hoek van Sofie en Joe: de twee gingen scheiden. Sofía en Joe zijn lang samen geweest. In die zeven jaar hebben ze veel geld verdiend met hun werkzaamheden, maar advocaat Frederic J. Siegel (die geen van beiden vertegenwoordigd) denkt dat ze er zonder financiële kleerscheuren vanaf komen. Wel zetten ze hun immense villa in Beverly Hills te koop.

Sofia Vergara
Punch/INSTARimages/ABACAPRESS.COM

Billy Porter en Adam Smith

Billy Porter heeft een turbulente zomer gehad: eerst verbrak hij zijn relatie en daarna maakte hij zich boos op Anna Wintour. Na een huwelijk van zes jaar, kwam er in juli een einde aan de romance tussen Billy en Adam.

Billy Porter, Adam Smith
Moloshok/Invision for the Television Academy/AP Images

Taylor Swift en Matty Healy

Hoewel het nooit écht aan is geweest, wisten we allemaal dat Taylor Swift en Matty Healy veel tijd samen doorbrachten. Totdat het niet meer leuk was, mede door deze actie van Matty.

Taylor swift And Matty Healy Leaving Her Studio Session
Claude Yao Sahi @hijoshotit / SplashNews.com Shutterstock

Billie Eilish en Jessie Rutherford

In mei kwam Billie Eilish met het nieuws naar buiten dat zij en Jesse uit elkaar zijn.  De vertegenwoordiger van Billie bevestigde dit aan nieuwswebsite Page Six: “We can confirm Billie and Jesse did split amicably and remain good friends“. Ook maakte de vertegenwoordiger meteen even duidelijk dat geen van beiden vreemd zou zijn gegaan in de relatie. Wat de reden van de break-up dan wel is, blijft onduidelijk.

Vanity Fair Oscar Party 2023
Doug Peters/EMPICS

Halsey en Alev Aydin

Zangeres Halsey en filmproducent Alev Aydin werden voor het eerst samen gezien in 2019 bij een basketbalwedstrijd. Vanaf dat moment ontwikkelde de relatie zich en in 2021 kondigde Halsey haar eerste zwangerschap aan en het koppel verwelkomde negen maanden later hun zoon Ender.

Nu zijn Halsey en Aydin sinds april uit elkaar, maar People meldt dat ze wel samen co-ouderschap doen.

Vanity Fair Oscar Party

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.