Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 30 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Hilarisch – Blake Lively neemt echtgenoot Ryan Reynolds in de maling tijdens een voetbalwedstrijd

Blake Lively en Ryan Reynolds hebben een ongoing troll-battle en wij kijken graag vanaf ze zijlijn toe. Afgelopen weekend scoorde Blake weer punten toen ze haar man, die in het publiek zat bij een voetbalwedstrijd, eens flink in de zeik nam.

1-0 voor Blake.

Blake Lively neemt echtgenoot Ryan Reynolds in de maling tijdens een voetbalwedstrijd

Gisteren speelde Wrexham AFC uit Wales een belangrijke wedstrijd en daar was Ryan Reynolds, die mede-eigenaar is van de voetbalclub, natuurlijk bij. Voor Blake was het niet de wedstrijd die haar zo vermaakte, maar de zenuwen van haar man – die maar al te vaak in beeld kwam. Reden genoeg om hem eens flink in de maling te nemen op Instagram.

De 46-jarige acteur werd op een tv-camera betrapt terwijl hij gestrest toekeek hoe de voetbalclub speelde tegen Sheffield United, tijdens de vierde ronde van de FA Cup in het Racecourse Ground stadion in Wrexham, Wales. De wedstrijd eindigde in gelijkspel.

Blake maakte een foto van de zenuwachtige Ryan en schreef daarbij: “I bought espn+ today. Just to watch my husband experience crippling anxiety live. Worth it.” Ze vervolgde haar tekst met “If you’re not watching this insane @wrexham_afc game right now you’re missing out on these vibes, They’re playing a team 3 leagues higher. And currently winning. Life makes no sense.”

Instagram @blakelively Instagram @blakelively

Blake Lively zwanger van vierde kindje met Ryan Reynolds

lake Lively en haar man Ryan Reynolds zijn inmiddels drie dochters rijk, maar daar komt binnenkort een vierde broer of zus bij. Blake onthulde in september haar prachtig zwangere buik op de rode loper en zoals altijd straalt ze onwijs, maar nu nog een beetje meer.

Dit is niet de eerste keer dat Blake Lively kiest voor een onthulling van haar zwangerschap op de rode loper. In 2019 kondigde de actrice haar derde zwangerschap aan tijdens de première van Reynolds’ film Detective Pikachu.

Photo by Taylor Hill/Getty Images

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.