Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 30 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian stuurt paparazzi weg na vragen over Kanye’s telefoon-incident

Dat Kim Kardashian er alles aan doet om haar kinderen op een ‘normale’ manier te laten opgroeien maakt ze vaak duidelijk. Bij de paparazzi houdt ze haar kroost het liefst ver vandaan. Ook haar kinderen zelf zijn niet gediend van de camera’s gediend, dat blijkt wel uit deze actie tijdens Paris Fashion Week. Nu stuurt Kim de paparazzi weg bij haar en haar kinderen toen ze begonnen over Kanye’s incident van laatste week.

Kim is erg duidelijk naar de paparazzi in kwestie.

Even over Kanye’s telefoon-incident

Vorige week was het weer zover: Kanye West raakte betrokken bij een incident. Hij vroeg een vrouw op straat om te stoppen met hem te filmen en toen ze dit weigerde smeet hij haar telefoon weg.

Volgens een virale video verliet Ye de basketbalwedstrijd van zijn dochter North toen hij merkte dat hij werd gevolgd door de vrouw. Hoewel het onduidelijk is of de vrouw een journalist was of gewoon een fan, stapte hij toch uit zijn auto en confronteerde haar terwijl zij hem vanuit haar eigen voertuig filmde.

Kim Kardashian stuurt paparazzi weg na vragen over Kanye

Dat de reactie van Kanye niet handig was, dat is duidelijk. Toch begrijpen we ook dat het bloedirritant kan zijn om de hele dag gevolgd te worden – ook Kim heeft hier last van. Kim verliet de basketbalwedstrijd van North, samen met North zelf en Saint. Toen een fotograaf aan haar vroeg wat ze van Kanye’s actie vond, antwoordde ze stellig met ”do not talk to me about that in front of my kids.” Middenin de ongezellige interactie horen we één van Kim’s kinderen schreeuwen: ”Please, leave!”

De beschermende moeder zorgde er vervolgens voor dat haar kinderen veilig in de auto stapten voordat ze afscheid nam van Khloé Kardashian’s ex Tristan Thompson, die ook kwam kijken bij de basketbalwedstrijd van North.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.