Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Celebrity 7 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Nieuw koppel? Sabrina Carpenter en Barry Keoghan samen gespot bij Grammy’s afterparty

Speculaties over een mogelijke romance tussen de 24-jarige zangeres en actrice Sabrina Carpenter en de 31-jarige Saltburn-acteur Barry Keoghan versterken na het opduiken van een afterparty foto van de Grammy’s.

De twee waren bij Bar Marmont in Los Angeles. Op de foto zitten ze cosy bij elkaar op een bank. Dit is niet de eerste keer dat ze samen zijn gespot; ze werden al eerder gezien bij verschillende gelegenheden de afgelopen maanden.

Samen bij de Grammy’s afterparty

Gisteren dook er een foto op van Sabrina Carpenter, samen met acteur Barry Keoghan op de afterparty van de Grammy’s. Na de 66e jaarlijkse Grammy Awards begaven ze zich naar Bar Marmont in Los Angeles, waar een georganiseerd feest van W, Mark Ronson en Gucci plaatsvond. Op de foto zitten Sabrina Carpenter en Barry Keoghan gezellig dicht bij elkaar op een bank. Sabrina houdt haar glas voor haar gezicht terwijl Barry het onderste deel van zijn gezicht bedekt met zijn hand. De twee lijken het erg naar hun zin te hebben en tonen geen bezwaren om dicht bij elkaar te zitten.

De foto is te zien op Instagram:

Dit is niet de eerste keer dat de twee samen gespot zijn. Ze zijn namelijk op verschillende plekken samen gezien de afgelopen maanden. De twee zijn als eerst samen gespot tijdens Paris Fashion Week vorig jaar september. Hier poseerden ze samen bij de Givenchy show. Later dat jaar, in December, zijn ze gezien tijdens een romantisch etentje in Los Angeles. In januari zijn ze samen gespot bij Luna Luna, een interactief museumpretpark. Sabrina en Barry hebben zelf echter nog nooit uitspraak gedaan over een eventuele relatie.

Vorige relatie Barry Keoghan

Het is een aantal maanden uit met Barry zijn vorige vriendin, Alyson Kierans, waarmee hij samen was vanaf februari 2021. Barry gaf in een recent interview aan dat hij niet meer samen is met de moeder van zijn kind, de vijftien maanden oude Brando die in augustus 2022 is geboren. Hij sprak zijn waardering uit naar Alison en noemde haar een geweldige moeder, maar wilde niet in details treden wat betreft de break-up. Er gaan geruchten rond dat het koppel uit elkaar ging omdat ze het vaak oneens waren omtrent het onderwerp feesten en uitgaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.