Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Celebrity 7 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Updates over politie-onderzoek naar Jacob Elordi: acteur werd agressief na vraag over badwater

In de categorie ‘deze zag je niet aankomen’: Jacob Elordi is plotseling in de negatieve schijnwerpers beland vanwege een confrontatie met een radioproducent. Het incident deed zich voor in Sydney en heeft veel aandacht getrokken van zowel fans als de autoriteiten. Wat is er gebeurd?! Momenteel loopt er een politieonderzoek.

Wij delen de nieuwste updates en details.

Wat er is gebeurd met Jacob Elordi?

De 26-jarige acteur Jacob Elordi (bekend uit o.a. Saltburn en Euphoria) verbleef afgelopen weekend in een hotel in de buitenwijken van de Australische stad Sydney. Bij dit hotel werd hij benaderd door Joshua Fox, een radioproducent. Dat ging niet helemaal lekker, zo blijkt. Het hele incident vond plaats omdat de radioproducent vroeg of hij wat van ‘zijn badwater’ mocht hebben voor de verjaardag van zijn co-host. Dit verwijst naar de badwater-scène uit de film Saltburn, waarin acteur Barry Keoghan het badwater met Elordi’s sperma opslurpt. Geacteerd dan, hè.

Elordi was niet blij met deze vraag en vroeg de radioproducent om te stoppen met filmen en het team de beelden te laten verwijderen. De producent weigerde dit te doen, waardoor Jacob hem tegen de muur duwde en bij zijn keel greep. Oei.

Hieronder is de audio van de video te beluisteren:

@couriermail

New audio has revealed the crude question a KIIS FM producer asked Hollywood superstar Jacob Elordi while at a pub in Clovelly over the weekend. jacobelordifan jacobelordi jacobelordielvis

♬ original sound – couriermail

Fans zijn verbaasd

Jacob Elordi heeft altijd zijn persoonlijke leven zo privé mogelijk gehouden, ondanks zijn bekendheid. Ook was hij nooit echt betrokken bij enig drama. Voorheen was het grootste conflict waarbij hij betrokken was, toen hij kritiek uitte op de driedelige serie Kissing Booth. Daarom komt dit nieuws, over een waarschijnlijk agressieve Jacob, toch als verrassing.

De laatste updates

Tot nu toe hebben Jacob en zijn team nog niet publiekelijk gereageerd op de vermeende woordenwisseling en het fysiek contact, wat het moeilijk maakt om een volledig beeld te krijgen van de situatie. Joshua Fox, de radioproducent, heeft zijn verslag van het incident al wel uitgebracht. De politie van South Wales heeft officieel bevestigd dat er een onderzoek loopt.

De radioproducent geeft aan dat hij erg veel moeite heeft met het incident, hij geeft aan last te hebben van slapeloze nachten. Hoe de politie precies betrokken is geraakt bij dit incident is nog onbekend, aangezien de radioproducent beweert dat hij het incident aanvankelijk met rust wilde laten en dus geen aangifte wilde doen. Het zou goed kunnen dat een ooggetuige toch met de politie heeft gesproken.

We houden jullie op de hoogte.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.