Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Celebrity 4 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Oh no – Saint West knipte zijn eigen haar en zo reageerde Kim Kardashian

Met een stift op het behang tekenen, zichzelf onder smeren met Sudocrem: kinderen kunnen echte draken zijn. Da’s voor Kim Kardashian haar kids niet anders. Vijfjarig zoontje Saint West besloot namelijk zijn eigen krullenbox bij te knippen. New year, new hair.

Eerlijk is eerlijk, het klinkt misschien als een groot drama, het resultaat was best schattig. Kim Kardashian deelde het voorval op Instagram.

Saint West knipt eigen haar

New year, new me. Veel mensen hebben bij de start van een nieuw jaar de neiging om van alles om te gooien: meer sporten, vaker tweedehands shoppen of besluiten een andere hairdo te nemen. Dat geldt ook voor Saint West. Hoewel het zoontje van Kim Kardashian en Kanye West nog maar vijf jaar oud is, besloot hij ook voor wat verandering te gaan dit nieuwe jaar.

Hij besloot namelijk zijn eigen haar te knippen. En dat klinkt erger dan het is. Het hele gebeuren was best schattig, konden we zien aan de foto’s die Kim Kardashian deelde op Instagram.

“Still cute tho”

Op 31 december deelde Kim de foto’s van schattige Saint die heel trots zijn nieuwe kapsel laat zien. Aan de caption te zien (“Still looks cute tho”) vond Kim Kardashian het niet heel erg dat Saint zijn eigen haar besloot te knippen. Tussen de foto’s zien we niet alleen Saint West zijn nieuwe kapsel rocken, maar ook de pluk die er vanaf is gegaan.

Verjaardag

Begin december liet Kim Kardashian al eerder van zich horen toen kleine Saint vijf jaar werd. Het leuke is dat Kim een traditie heeft: ze vraag elk kind exact dezelfde vraag ieder jaar (tijdens de verjaardag). Oma Kris Jenner deelde ook iets op Instagram ter ere van Saint zijn verjaardag: “you are such an incredible sweet soul and such a huge piece of my heart and I am so very proud of you!”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.