Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 14 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Amelia Hamlin viert 20e verjaardag en krijgt dít peperdure cadeau van Scott Disick

Amelia Hamlin is geen tiener meer, gisteren werd het model twintig jaar en dat was reden voor een feestje De dochter van Lisa Rinna en Harry Hamlin vierde de mijlpaal met haar naasten, inclusief haar vriend Scott Disick. En die gaf haar een peperduur cadeau om haar verjaardag te vieren.

Amelia vierde haar verjaardag op 12 juni in Miami Beach.

Amelia Hamlin viert verjaardag met Scott Disick

Hoewel Amelia op zondag pas twintig werd, vierde ze haar verjaardag al met een avond uit in Miami Beach op zaterdag. Een ooggetuige vertelt aan E! News dat Amelia en Scott eerst uiteten gingen bij het restaurant van David Grutman en David Einhorn: Papi Steak in South Beach. En natuurlijk werd ze overladen met cadeaus tijdens haar avon uit. Op haar Instagram Stories deelt het model een video van een enorme taart met haar naam en een foto op de bovenste laag.

Amelia Hamlin deelt nieuwe intieme foto’s met Scott Disick op Instagram

Maar het grootste (en duurste) cadeau kwam natuurlijk van niemand anders dan Scott Disick. Tijdens het diner verraste Scott zijn (bijna) 20-jarige vriendin met een prachtige ketting vol diamanten. Amelia werd zelfs emotioneel toen Scott de ketting om haar nek deed. Daarna zoende ze de 38-jarige ex van Kourtney Kardashian.

Instagram / @ameliagray
Instagram / @ameliagray

Relatie

Hoewel velen dachten dat de relatie van Amelia Hamlin en Scott Disick geen blijvertje was, vertelde een bron in maart aan PEOPLE dat de relatie serieuze vormen begon aan te nemen. “He’s been telling friends how much she means to him and how into her he is,” vertelde de insider. Vorige maand vierden ze samen de 38e verjaardag van Scott Disick en kreeg hij een Harley Davidson van zijn geliefde.

Amelia Hamlin deelt zoenende video met Scott Disick op Instagram voor zijn verjaardag

Ook plaatste Amelia toen een ode aan haar vriend op Instagram met de tekst, “happy birthday my love. you light up my life, and make my world better. i can’t imagine what i would do without you. thank you for being you. the most caring, loving, special person on this planet. i’m so lucky. i’m so blessed to have met you. i love you.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.