Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 11 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Scott Disick date nu met Brooklyn Beckhams ex Hana Cross

Als er iemand de afgelopen maanden aan een hele hoop drama werd gekoppeld, is het Scott Disick wel. In september gingen hij en Amelia Hamlin uit elkaar nadat er DMs over Kourtney Kardashian en Travis Barker werden gelekt door Kourtney’s ex Younes Bendjima. Nu lijkt het erop dat Scott zijn leven weer oppakt, want hij wordt alweer aan een nieuwe vrouw gekoppeld.

En dat is niemand minder dan de ex van Brooklyn Beckham.

Scott Disick en Hana Cross

Sinds het begin van november lijkt het erop dat Scott Disick aan het daten is met Hana Cross, de ex van Brooklyn Beckham. De twee werden afgelopen maandag samen gespot bij Nobu in Malibu en daar bleven ze natuurlijk niet ongezien. Fun fact: het is ook de plek waar Scott voor een van de eerste keren met Amelia Hamlin werd gespot. Hoewel het nog niet duidelijk is of Scott en Hana echt op een date waren, is het wel zeker dat ze samen vertrokken uit het restaurant.

Er werden foto’s gemaakt waarop Hana lachend wegliep en Scott een paar meter achter haar aanliep. Scott Disick lijkt met Hana Cross wederom voor een jong model te kiezen. Hana (24) datete eerder met Brooklyn Beckham van november 2018 tot augustus 2019. Zij zetten een punt achter hun relatie nadat ze meerdere keren publiekelijk ruzie hadden. Vervolgens kreeg Brooklyn een relatie met Nicola Peltz, met wie hij zich in juli 2020 verloofde.

Het ziet ernaar uit dat we meer van Scott Disick en zijn dates gaan zien, een bron dichtbij Scott vertelde aan People, “The split from Amelia was sudden and unexpected. He was pretty shocked about it. He has slowly been dating, but is not serious with anyone.” Of het serieus wordt met Hana Cross valt nog te bezien, maar het is duidelijk dat de twee aan elkaar gekoppeld worden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.