Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 12 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Selling Sunset seizoen 4: Netflix deelt de eerste trailer van het nieuwe seizoen

Het is eindelijk zover: Selling Sunset komt op 24 november online op Netflix en wij kunnen officieel niet meer wachten. We hebben de drama, de makelaars en de prachtige huizen ontzettend gemist dit jaar. Nu heeft Netflix de eerste trailer van seizoen 4 gedeeld en laat ons je vertellen: dit seizoen zit vol met drama, drama en nog eens drama.

Selling Sunset seizoen 4

Netflix maakte in mei al bekend dat we nieuwe gezichten gaan zien in seizoen 4 van Selling Sunset. Vanessa Villela en Emma Hernan voegen zich bij The Oppenheim Groupe en wij zijn heel benieuwd hoe dat gaat aflopen. We weten namelijk allemaal wat nieuwe makelaars in The Oppenheim Group betekenen: nog meer drama. Dit zagen we namelijk ook toen Chrishell Stause in seizoen 1 werd toegevoegd.

Chrishell vertelde eerder al aan US Weekly dat niet iedereen blij is met de nieuwe toevoegingen aan het team. Ze vertelde: “You never know what people’s reactions are going to be, but I’ve really enjoyed working with them. It’s Selling Sunset, so I can’t say that’s been the case with everyone, or we wouldn’t have a show,” voegde Chrishell toe, “but they are really great.”

Trailer

In de trailer is ook zeker te zien dat niet alle makelaars met elkaar kunnen opschieten, maar dat zijn we inmiddels al wel gewend. Ook zien we dat Jason Oppenheim onthult dat Davina Portratz het bedrijf heeft verlaten en vertelt hij dat hij een nieuwe makelaar heeft aangenomen. Wij weten allemaal dat het niet één, maar twee nieuwe makelaars zijn.

We zien Christine tijdens de zwangerschap van haar eerste kindje en dat betekent ook dat ze met zwangerschapsverlof gaat. Emma Hernan komt haar plaats innemen en dit doet – zoals we kunnen zien in de trailer – veel met Christine. We weten inmiddels dat er altijd drama om Christine hangt, maar dit seizoen lijkt het meer dan ooit te zijn. We horen namelijk ook in de trailer dat Emma de verloofde is van de ex van Christine. Awkward!

Reacties

Wij zijn niet de enigen die nu echt niet meer kunnen wachten op het nieuwe seizoen van Selling Sunset. Fans gaan namelijk ook Twitter helemaal los. Zo schrijft een fan: “I really can’t wait to watch season 4 of selling sunset this is torture 😩😩” en een andere fan schrijft: “Ohhhh this season looks like it will be very juicy! Can’t wait!!”

Eén ding is zeker: wij zitten op 24 november klaar om seizoen 4 van Selling Sunset te bingen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.