Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 13 mei 2021
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de 10 meest iconische looks van Jennifer Lopez

Als er iets is wat we niet kunnen ontkennen, dan is het dat Jennifer Lopez voor ons al jaren een iconisch mode-icoon is. Ze rockt zowel op de rode lopers als tijdens haar concerten stijlvolle looks die in het boek van meest iconische looks aller tijden staan.

We hebben haar beste looks op een rijtje gezet.

1. Grammy Awards in 2000

Misschien wel gelijk één van de meest iconische looks van J. Lo: de zomerse felgroene jurk. Jennifer droeg een diepe V hals (tot wel aan haar buik om precies te zijn) en maakte de look af met een mooie French manicure en een natuurlijke make-up look. Deze iconische look gaan we nooit vergeten.

ANP

2. Tokio in 2001

De zonnebril, de unieke top, de gouden sieraden… Deze typische Y2K look zagen we veel in de 00’s, en de stijl lijkt weer helemaal terug te komen. Jennifer Lopez droeg een klein staartje, grote hoops en natuurlijk haar low-waisted broek.

Jennifer Lopez
YOSHIKAZU TSUNO / AFP

3. Music Awards in 2005

Unieke outfits droeg J. Lo zeker, en dat bleek maar weer tijdens de Music Awards in 2005. Ze verscheen op de rode loper in een flowy jurk met een bloemenprint, met daaronder een bikini van hetzelfde printje. Haar glass hair zag er zoals altijd weer glanzend uit en ze maakte de outfit af met een paar zwarte hoge boots.

PASCAL GUYOT / AFP

4. Academy Awards in 2006

Chic maar minimalistisch: deze groene jurk hoorde gewoon bij Jennifer Lopez. Haar vormen werden extra benadrukt in de jurk en de sieraden maakten het af. Wij zijn obsessed met deze look.

Jennifer Lopez
JEFF HAYNES / AFP

5. Academy Awards in 2010

Jennifer rockte alles, ook deze grote witte jurk tijdens de Academy Awards in 2010. Ze bewijst maar weer hoe erg de kleine details ook toedoen.

Jennifer Lopez
ANP

6. Costume Institute Gala Benefit in 2010

Wij zijn verliefd op deze glitter and glamour jurk die Jennifer Lopez droeg tijdens de Costume Institute Gala Benefit in 2010. Ze had ook gelijk een unieke change of coupe: haar rossige curtain bangs maakten de look compleet.

TIMOTHY A. CLARY / AFP

7. Academy Awards in 2012

Met deze iconische jurk met een diepe V-hals liet Jennifer een stukje Hollywood zien. Blingbling, glinsterende sieraden en een uitlopende jurk: wij zijn fan.

Jennifer Lopez
ANP

8. Golden Globes in 2013

Jennifer omarmde haar curves tijdens de Golden Globes in 2013 met deze prachtige bloemenjurk. Ze maakte haar outfit af met een nude punthak en een natuurlijke make-up look.

Jennifer Lopez
ANP

9. Billboard Music Awards in 2013

Een (diepe) V-hals was dé signature look van Jennifer Lopez, als je het ons vraagt. En ze rockte het ook weer tijdens de Billboard Music Awards in 2013. We kunnen geen genoeg krijgen van deze gouden jurk, waar de onderkant doorzichtig uitloopt, waardoor het lijkt alsof er veertjes van haar jurk af vallen.

ANP

10. Billboard Music Awards in 2014

Tijdens de Billboard Music Awards in 2014 zagen we geen Jennifer Lopez in rustige en zachte kleuren, maar een Jennifer Lopez in een donkerrode jurk. Wél weer uiteraard met een V-hals.

Jennifer Lopez
ROBYN BECK / AFP

Dit zijn de mooiste beautylooks op de rode loper aller tijden

11. MTV Video Music Awards in 2014

Wij zijn groot fan van deze glinsterende jurk die Jennifer droeg tijdens de MTV Video Music Awards in 2014.

ANP

12. 87th Oscars in 2015

Met een grote jurk maak je een groot statement, en dat deed J. Lo ook zeker tijdens de 87ste Oscars.

Jennifer Lopez
VALERIE MACON / AFP

13. Vanity Fair Oscars Party in 2015

Jennifer gaf ons echte Hollywood-vibes tijdens de afterparty van de 87ste Oscars. Één van haar beste looks, als je het ons vraagt.

AFP PHOTO/ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ

14. Grammy Awards in 2017

Jennifer Lopez gaf haar jurk een twist met een opvallende toevoeging bij haar nek. Met zilveren sieraden en een paarse oogschaduw-look maakte ze de look compleet.

ANP

15. Met Gala 2017

Tijdens het Met Gala, dat dit jaar gelukkig wél doorgaat, zien we altijd de beste looks. Ook J. Lo kan er wat van: tijdens het Met Gala in 2017 verscheen ze op de rode loper in deze unieke jurk waar een groot kruis in het midden op stond.

Jennifer Lopez

16. Billboard Music Awards in 2018

Voor de Billboard Music Awards in 2018 gooide Jennifer Lopez het roer compleet om en verscheen ze in een messy bob en een bordeaux rode set op de rode loper. Wij zijn groot fan van deze look.

ANP

17. 91st Oscars in 2019

We hebben maar één ding te zeggen: blauw is Jennifer’s kleur.

Jean-Baptiste LACROIX / AFP

18. Met Gala in 2019

We kunnen deze iconische look van het Met Gala in 2019 natuurlijk niet vergeten. Het hoofddeksel, de jurk, de monochrome hakken: we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Jennifer Lopez
ANGELA WEISS / AFP

19. Milan in 2019

Tijdens de modeshow van Versace’s Spring Collection verscheen Jennifer Lopez in een vernieuwde versie van haar iconische 2000’s look die ze toen tijdens de Grammy Awards droeg. Obsessed is een understatement.

Miguel MEDINA / AFP

20. Presidential Inauguration in 2021

Tijdens de presidentiële inhuldiging van Joe Biden droeg J. Lo tijdens haar iconische optreden een wit pak van Chanel met een glinsterende broek en een oversized trenchcoat. Met deze look leek ze nóg meer op een powervrouw.

JONATHAN ERNST / POOL / AFP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.