Josca
Josca Love & Life 16 okt 2020
Leestijd: 5 minuten

8x de beste seksstandjes voor vrouwen die je gegarandeerd een orgasme opleveren

Het kan nooit kwaad om wat inspiratie op te doen wat betreft seksstandjes die je vanavond meteen uit kan proberen. Bij de volgende seksstandjes staan de behoeften en het orgasme voor vrouwen centraal. Niet dat de man benadeeld wordt trouwens: integendeel… Met deze seksstandjes hebben jullie allebei plezier.

Winning.

Gegarandeerd een orgasme: de beste seksstandjes voor vrouwen

Misschien heb je deze seksstandjes allemaal al eens uitgeprobeerd of biedt dit lijstje je nieuwe opties: doe er in ieder geval je voordeel mee.

1. Lepeltje-lepeltje

Yeees. Of dit nu om knuffelen of seks gaat, both will do! Laat de man achter je liggen, zodat hij van achteren in je kan komen. Hij heeft zo weliswaar niet heel erg veel ruimte, maar er bestaan verschillende opties die dit seksstandje zo fijn kunnen maken. Laat hem bijvoorbeeld in je blijven en diep in je bewegen, waardoor er continu druk ontstaat op je G-spot.

Hierbij kan hij ook nog eens goed bij je borsten én je clitoris als hij je een handje wil helpen. Win-winsituatie voor hem én voor jou. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om dit zelf te doen, daar is genoeg ruimte voor.

2. Schildpad

Een andere naam hebben we helaas even niet voor dit seksstandje, maar hierbij is het de bedoeling dat jij op je buik gaat liggen en je benen bij elkaar houdt. De man gaat op zijn knieën zitten met één knie aan elke zijde van je benen en vanaf daar heeft hij twee opties: hij kan zijn torso rechtop houden en zo in je komen van achteren, of zijn bovenlichaam op je rug leggen.

Dit laatste is vooral hartstikke intiem, omdat jullie huid constant met elkaar in contact is en hij kan ook nog eens woordjes in je oren fluisteren of je nek kussen (don’t we all love that).

3. Cowgirl

Wil je ook eens goed de touwtjes in handen hebben? Dan is dit seksstandje vast één van jouw favorieten. Je kan hierbij zelf bepalen hoe diep hij komt, de snelheid van het stoten reguleren en welke plekjes hij precies raakt. Wanneer de man languit op zijn rug ligt, ga jij bovenop hem zitten en beweeg jíj voor de verandering eens op en neer. Dit kan voorover gebogen, maar je kan ook iets meer rechtop gaan zitten, dan kun je er zelf ook wat makkelijker bij.

Houd je wel van wat teasen? Houd zijn penis dan diep in je, ga rechtop zitten en maak een rollende beweging met je onderlichaam of draai rondjes met je heupen. Je zal voelen dat hij continu diep de juiste plekjes raakt. Zo trakteer je hem ook nog eens op een mooi uitzicht.

 

4. Cowgirl met een upgrade

Dit seksstandje kost weinig moeite en is toch heel erg lekker. Laat de man rechtop zitten: dit kan op bed of bijvoorbeeld op de stoel of een bank. Zo krijg je een andere hoek dan die je gewend bent bij de cowgirl. Ga bovenop hem zitten; je gezichten zullen nu bijna op gelijke hoogte zijn, wat het ook nog eens romantisch maakt. Je kan er nu voor kiezen om op en neer te bewegen net als bij de cowgirl, maar ook het bewegen van je onderlichaam en je heupen toepassen. Your call.

5. Missionaris 2.0

We moeten toegeven: missionaris is niet echt onze favoriet. Natuurlijk kan het romantisch zijn en wel lekker makkelijk, maar soms willen we graag iets spannenders. Maar wat nou als we je vertellen dat je dit seksstandje heel simpel een boost kan geven? Het enige wat je hoeft te doen is een kussen onder je billen leggen. De man komt zo al een héél stuk dieper doordat je onderlichaam een stuk gekanteld is.

Om het nog wat spannender te maken kun je ook je benen om zijn middel klemmen, tenzij hij wat meer bewegingsvrijheid nodig heeft. Extra pluspuntje van deze versie van de missionaris: je kan er zelf ook nog eens makkelijk bij. Gegarandeerd een orgasme.

6. De schaar

Speaking of seksstandjes waar je gegarandeerd plezier van gaat hebben: de schaar is nóg beter dan de vorige missionaris-variatie, alleen hier moet je wel iets meer voor doen. Neem weer de standaard missionarispositie als uitgangspunt, maar leg nu je benen op de schouders van de man en laat hem zo in je stoten. Je zal je misschien een beetje dubbelgeklapt voelen en niet iedereen is hier lenig genoeg voor, maar op deze manier komt hij echt héél diep.

Om het nog beter te maken (en jou nog iets meer dubbel te vouwen, maar het is voor een goed doel), til je je benen op van zijn schouders en trek je die zo ver mogelijk naar de rest van je lichaam toe. Daarbij duwt en schuurt zijn schaambeen meer tegen je aan, wat je nog eens extra veel plezier kan bezorgen.

7. Reverse cowgirl

De cowgirl ken je, maar je kan er al een hele andere draai aan geven door andersom te gaan zitten (creëert ook een mooi plaatje voor de man: billen). Doordat jij andersom zit, is de hoek waarin zijn penis in je komt precies zo dat je G-spot gestimuleerd wordt. Een gemakkelijke manier om dit te doen, is door hem zijn benen uit te laten strekken naast elkaar, waarna jij je knieën aan de zijdes van zijn heupen legt en rechtop gaat zitten. Als je een beetje naar achteren leunt, zal je meer druk voelen bij je G-spot. Je hebt zo ook nog eens de mogelijkheid om jezelf te vingeren.

8. The Stand

Ga voor wat variatie half van het bed af door hem ernaast te laten staan, waarbij jij op de rand gaat liggen op je rug en je benen spreidt. Kies hierbij bijvoorbeeld weer voor eerder genoemde missionarisvariaties, til je billen op of leg één been op zijn schouder in plaats van twee. De hoek waarin hij in je komt is zo nét even wat fijner en hij zal er ook minder moe door worden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.