Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 11 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan los op Twitter omdat Selena Gomez met Chris Evans zou daten

Het is inmiddels duidelijk dat 2021 het jaar voor onverwachte celebrity-koppels is (hallo Kourtney en Travis). Nu zijn fans er heilig van overtuigd dat Selena Gomez met niemand minder dan Chris Evans date. Hoewel ze het gerucht zelf nog niet bevestigt of ontkent hebben, zijn de twee momenteel allebei single (of inmiddels niet meer).

We praten je bij.

Selena Gomez en Chris Evans

Selena Gomez is alweer even single, eerder had ze een relatie met Justin Bieber en The Weeknd, terwijl Chris Evans met Jessica Biel datete tussen 2001 en 2006. Eerder dit jaar werd hij nog gelinkt aan Lizzo, nadat de zangeres toegaf dat ze in zijn DM had geslide. Nu worden de twee aan elkaar gekoppeld, maar waar komt deze theorie precies vandaan?

Het begon allemaal in 2015, toen Selena Gomez toegaf dat ze een crush had op de Captain America-ster. Een viral TikTok laat zien dat Selena zegt, “I kind of have a crush on Chris Evans. Isn’t he cute? … He’s very cute. He’s either gonna hate me or love me [for saying that].” Hoewel de opmerkingen van Selena veelbelovend waren (en natuurlijk nogal relatable) zeggen ze helemaal niks, zeker niet omdat het zes jaar geleden is.

Nieuw bewijs

Toch lijkt Selena Gomez de relatie met haar opmerkingen te hebben gemanifesteerd, want Twitter-gebruikers zeggen dat Selena en Chris samen zijn gespot in dezelfde studio en hetzelfde restaurant op 1 oktober. Hoewel dat bij ons direct enthousiasme oproept, blijkt dat de foto’s van Selena in 2019 en 2017 genomen werden, terwijl de foto’s van Chris Evans in 2020 en 2013 werden geschoten.

De enige connectie die we nu tussen de twee kunnen vinden is dat Chris Evans de zangeres recentelijk is gaan volgen op Instagram, maar Selena Gomez volgt hem (nog) niet terug. Toch lijken fans het er niet bij neer te leggen en gaan ze compleet los op Twitter over de twee.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.