Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 16 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Bevestigt Selena Gomez hiermee de dategeruchten met Chris Evans?

Er gaan al een tijdje dategeruchten rond over Selena Gomez en Chris Evans, maar helaas hebben ze beiden nog niks bevestigd. Hoewel we nog geen officiële bevestiging hebben gekregen, lijken we wel ontzettend veel hints te krijgen van een mogelijke romance tussen de twee. Fans zijn er nu namelijk van overtuigd dat Selena Gomez de dategeruchten tussen haar en Chris Evans op Instagram heeft bevestigd.

Zouden ze dan echt aan het daten zijn?

Selena Gomez en Chris Evans

Het begon allemaal toen Selena Gomez in 2015 aanwezig was bij Watch What Happens Live with Andy Cohen. Hier vertelde ze dat Chris Evans haar celebrity crush is. Vanaf dat moment hoopte fans dat de twee een stel zou worden. Fans dachten in oktober dat ze nieuw bewijs hadden gevonden dat de twee aan het daten zijn. Ze hadden Selena en Chris namelijk bij dezelfde studio en hetzelfde restaurant gespot, maar deze foto’s bleken helaas helemaal niet van dezelfde tijd te zijn. Chris Evans begon Selena Gomez begin oktober wel te volgen en dit zorgde ervoor dat fans de hoop niet opgaven.

Chris Evans blies de dategeruchten over Selena Gomez eind oktober nieuw leven in toen hij een video op Instagram plaatste waarin hij piano aan het spelen was. Fans waren ervan overtuigd dat ze Selena Gomez in de reflectie van de piano zagen. Chris Evans verwijderde de video snel, waardoor nog meer fans dachten dat het echt om Selena Gomez ging. Nu is het niet Chris Evans, maar Selena Gomez die de dategeruchten toch echt lijkt te bevestigen.

Bewijs

Oplettende fans hebben namelijk iets nieuws gespot. Dit weekend plaatste Taylor Swift een video op social media waarin te zien is dat ze bij Saturday Night Live is. In de video zien we ook haar beste vriendin Selena voorbij komen – die Taylor was komen steunen. In de video draagt Selena een grof gebreide kabeltrui en het viel fans direct op dat die trui wel heel erg lijkt op de trui die Chris draagt in Knives Out. Kan haast geen toeval zijn, toch?

Daar zijn fans het helemaal mee eens, want ze gaan compleet los op Twitter. Zo schrijft een fan: “UHM WHY DOES SELENA’S SWEATER REMINDS ME OF THAT KNIVES OUT SWEATER WORN BY CHRIS EVANS???👀” De echte hardcore fans hebben nu zelfs ontdekt dat de beste vriend van Chris Selena Gomez ook volgt op Instagram. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hopen echt dat dit waar is.

Wat denk jij?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.