Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 27 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez onthult haar dagelijkse make-up routine en ze gebruikt maar 4 producten

TikTok wordt tegenwoordig door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Hierdoor is er altijd wel een leuke video op het platform te vinden. Toch komt het niet vaak voor dat een van onze favoriete celebrities een geweldige tip deelt op haar platform, maar daar brengt Selena Gomez verandering in. Zij laat namelijk haar dagelijkse make-up routine zien op TikTok en ze gebruikt maar 4 (!!) producten.

Obsessed!

Selena Gomez

De 29-jarige Selena Gomez is al jaren een van onze favoriete celebrities. Niet alleen omdat ze geweldig kan zingen en acteren, maar ook omdat ze het altijd echt houdt met haar fans. Als het even wat minder gaat laat ze dit namelijk altijd weten, maar ook als ze succes heeft in haar leven zijn fans direct op de hoogte.

Via de platformen Instagram en TikTok geeft Selena Gomez regelmatig updates aan fans. Zo liet Selena onlangs een ontzettend lief bericht achter voor Britney Spears en liet de zangeres haar favoriete mascara-hack op TikTok zien.

Cara Delevingne en Selena Gomez hebben matching tattoos en fans gaan compleet los

Dagelijkse make-up routine

Nu is het opnieuw zover, want Selena Gomez is naar TikTok gegaan en deelde dit keer haar dagelijkse make-up routine. In de video met de tekst “My 10 min everyday make up using only 4 products” laat Selena precies zien welke producten zij elke dag gebruikt en dit zijn er dus maar 4. Toch onthult Selena in de caption dat het er misschien stiekem 6 zijn. Zo schrijft ze: “Eyeliner and lips are secret so I guess 6 products 😂.”

In de video is te zien dat Selena begint met het aanbrengen van een foundation. Deze is of course van Rare Beauty, net als de andere producten die Selena Gomez in haar video gebruikt. Vervolgens gebruikt ze de Liquid Touch Brightening Concealer van Rare beauty en brengt ze de Stay Vulnerable Melting Blush en de Warm Wishes Effortless Bronzer Stick aan.

@selenagomez

Eyeliner and lips are secret so I guess 6 products 😂

♬ About Damn Time – Lizzo

Reacties

Fans zijn natuurlijk helemaal obsessed met de make-up routine van Selena Gomez. Zo reageert een volger: “I tried the foundation for the first time yesterday and I was NOT disappointed 😳.” Andere volgers schrijven: “YES KEEP POSTING MAKE UP VIDEOS QUEEN”, “What a legend” en “I love that you can tell she actually uses the products!!”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.