Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 27 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

ZIEN: dit is de trailer van ‘My Policeman’ met Harry Styles in de hoofdrol

Wij zijn gek op films en we zijn altijd op zoek naar nieuwe pareltjes. Helemaal als een van onze favoriete artiesen van het moment – oftwel Harry Styles – een hoofdrol vertolkt. In de film My Policeman zien we Styles terug naast The Crown’s Emma Corrin en volgen we een verhaal over een verboden liefde.

De film is wereldwijd op Prime Video te zien vanaf 4 november 2022.

Over My Policeman

My Policeman is een prachtig verhaal over verboden liefde en veranderende sociale conventies. My Policeman volgt drie jonge mensen – politieagent Tom (Harry Styles), lerares Marion (Emma Corrin) en museumconservator Patrick (David Dawson) – terwijl ze een reis maken in het Groot-Brittannië van de jaren 1950. Wanneer in de jaren ’90 terugblikken op veertig jaar geleden zijn Tom (Linus Roache), Marion (Gina McKee) en Patrick (Rupert Everett) nog steeds vol van verlangens en spijt, maar nu hebben ze een laatste kans om de schade van het verleden te herstellen. Gebaseerd op het boek van Bethan Roberts, maakt regisseur Michael Grandage een visueel betoverend, ontroerend portret van drie mensen die gevangen zitten.

Bekijk de trailer van de film hieronder:

Filmster

Het is niet de eerste film van de ‘As It Was’-zanger. Eerder speelde hij al een Britse Soldaat in de oorlogsfilm Dunkirk. Naast het maken van albums en het uitverkopen van zo’n beetje elke concertzaal ter wereld heeft hij ook nog ergens de tijd gevonden om een film te maken. Correctie: twee films. Want Styles speelt ook in de psychologische triller Don’t Worry Darling – geregisseerd door liefje Olivia Wilde. De twee hebben elkaar leren kennen op deze set en zijn sindsdien onafscheidelijk. Don’t Worry Darling is vanaf 23 september 2022 te zien. Onze collega’s van Beautify schreven al eerder over deze film. Bekijk de trailer hier.

Ook heeft Harry aangegeven dat de films NSFW zijn door alle spicy scenes. Uuuuuuhhhh gosh. Gelukkig hebben we nog een aantal maanden om ons hier mentaal op voor te bereiden.

Jennifer Aniston draagt hetzelfde pak als Harry Styles en het internet gaat helemaal los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.