Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 20 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez is de eerste vrouw die 400 miljoen volgers haalt op Instagram

Er is veel te doen om Selena Gomez en Hailey Bieber de laatste weken. Waar Hailey Bieber alleen maar volgers inlevert door haar Mean Girl attitude, krijg Selena veel steun, en dus ook nieuwe volgers. Gisteren bereikte ze een nieuwe mijlpaal: ze is namelijk de eerste vrouw die de 400 volgers aantikt op Instagram.

Vlak nadat ze Kylie Jenner van de troon stootte, pakt ze deze nieuwe overwinning.

Selena Gomez is de eerste vrouw die 400 miljoen volgers haalt op Instagram

Met alle online support die ze ontvangt stijgt het aantal volgers van Selena Gomez. Eerder haalde ze Kylie Jenner al in, maar nu is ze de eerste vrouw met 400 miljoen volgers op Instagram – en is daarmee dus ook meteen de meest gevolgde vrouw van Instagram. Er zijn slechts twee mannen die meer volgers hebben: Cristiano Ronaldo en Lionel Messi.

Gomez was al eerder de meest gevolgde vrouw en droeg de kroon in 2019 voordat Ariana Grande en daarna Jenner de titel pakten. Ironisch genoeg, pakt ze de titel nu terug, nu ze een break heeft van social media.

Wat is er aan de hand met Selena Gomez en Hailey Bieber?

Mocht je alle drama gemist hebben, dan praten we je nu even bij over de feud tussen Selena Gomez en Hailey Bieber. Of nou, eigenlijk alleen Hailey die moeilijk doet.

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Sinds Hailey Bieber met haar man Justin Bieber is getrouwd heerst er een bepaalde spanning tussen haar en Justin’s ex, Selena Gomez. Deze spanning lijkt vooral van de kant van Hailey Bieber te komen, terwijl het model keer op keer ontkent dat ze iets tegen Selena heeft. Toch lijkt het er nu sterk op dat Hailey Bieber en Kylie Jenner Selena Gomez opnieuw belachelijk maken, met de beruchte wenkbrauwen grap.

Zie de TikTok hieronder voor een snelle uitleg van het drama.

@devotedly.yours

Replying to @happy_mama3 Selena Gomez is a such a kind soul and I love that she will never get involved in the petty drama 👑 #kyliejenner #haileybieber

♬ original sound – Nuha

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.