Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 17 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez huurde de bodyguard van Kylie Jenner in nadat hij om heftige reden werd ontslagen

Selena en Hailey Bieber, en al hun fans, liggen sinds een aantal weken in de clinch. Ondanks dat ze er zelf niet heel veel over los laten, lijkt social media ermee overspoeld. Nu lijkt er een nieuwe laag in de ruzie tussen de twee naar boven te komen. Selena Gomez huurde de bodyguard van Kylie namelijk in op een wel héél bijzonder moment.

Dubieuze theorie, maar tóch heel opvallend en geloofwaardig.

De feud tussen Selena Gomez en Hailey Bieber

Ondanks dat we het drama tussen Selena Gomez, Hailey Bieber en de Kardashians eigenlijk vooral een beetje sneu vinden, blijft het stiekem toch ook wel een beetje smullen. Jordan Woods nam het al op voor Selena en Kylie Jenner heeft Hailey’s back, maar natuurlijk bemoeit de rest van de wereld zich er ook lekker mee. Mocht je nog niet helemaal up-to-date zijn in de vermeende feud die Hailey nu al zo’n miljoen volgers heeft doen verliezen en Selena Gomez een break heeft laten nemen van Social Media, lees hier dan even verder.

Om te bepalen of je team Hailey of Selena bent hoef je niet ver te zoeken. Zowel de media als Instagram en TikTok worden overspoeld met zowel accurate als fake redenen vóór en tegen beide vrouwen. Nu we na een paar weken dachten dat we onderhand alles hadden gehoord duikt er toch weer iets opvallends op.

De reden van ontslag voor de bodyguard van Kylie Jenner

Sommigen zullen het verhaal nog wel kennen. Voor degenen bij wie het verhaal wat verder weggezakt was vertellen we het graag nog even na. Toen Kylie Jenner in 2018 de eerste foto’s van haar dochter Stormi postte, brak het internet los over het feit dat de baby enorm veel op haar bodyguard leek. De bodyguard Tim Chung werd naast foto’s van Stormi gezet en we moeten zeggen, de gelijkenissen zijn aanwezig. Zowel Tim Chung als Kylie en Travis hebben direct en indirect gereageerd op de geruchten en deze ontkracht, waarmee de roddel het zwijgen werd toegelegd.

Feisty statement van Selena

Al snel was de spanning van de roddel af. Tóch werd bodyguard Tim kort na de geruchten ontslagen. Redelijk begrijpelijk in het opzicht van de Kardashians – het gaat om een wel héél persoonlijk onderwerp – maar eigenlijk kon hij er natuurlijk vrij weinig aan doen. Selena leek in die tijd ook medelijden met hem te hebben gehad, want nét na het incident huurde zij hem in als haar nieuwe bodyguard. Wat denken jullie? Gaat het hier om een sterk staaltje toeval? Huren de celebs bodyguards via hetzelfde bedrijf in? Óf was dit een flink statement van Selena tegen Kylie? Één conclusie kunnen we in ieder geval wel trekken: opvallend is het zeker.

@dannyraeee

i wasn’t expecting that

♬ big boy sza – katelin

Harry Styles stuurde dít model een DM na zijn show in Sydney – new couple alert?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.