Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 17 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner en Travis Scott veranderen de naam van hun zoon op papier

Om de naam van Kylie Jenners zoon was veel te doen. Het kleine mannetje werd geboren als Wolf, maar als snel werd door de Kylie naar buiten gebracht dat dit niet langer zijn echte naam was. Bijna een jaar later maakte Kylie de nieuwe naam bekend en nu wordt die verandering ook officieel gemaakt.

Bye Wolf, Hi Aire. 

Kylie Jenner en Travis Scott veranderen de naam van hun zoon op papier

Eind januari maakte Kylie de nieuwe naam, Aire, bekend op Instagram. Maar zo’n public announcement is natuurlijk niet rechtsgeldig, dus moet ook de naam op papier worden aangepast. De beroemde ouders hebben nieuwe juridische documenten ingediend, om de naam van het kind te veranderen van Wolf Jacques Webster in Aire Webster.

In het document wordt de volgende reden voor de naamswijziging gegeven: “The parents regret the initial name choice of Wolf Jacques Webster. Now that Petitioners have had the chance to spend time with their baby, they believe the name Aire Webster is a better fit.”

Instagram Kylie Jenner Instagram Kylie Jenner

Hoe spreek je de naam uit?

Wij denken meteen aan ‘Air’, maar hoe spreek je de naam echt uit? Fans twijfelde tussen ‘Air’ en ‘Airey’. Ook fanpage @kyliesnapchat twijfelt en post de vraag op Instagram, waarna Kylie zelf snel reageert dat het ‘Air’ is. Zo, weten we dat ook weer.

Een bron vertelde aan E! News dat de naam ‘leeuw van God’ betekent. Er wordt aangenomen dat het van Hebreeuwse oorsprong is. In het Hebreeuws is een leeuw namelijk ‘aryeh’.

Toch was de naam in de Arabische landen nóg meer in opspraak dan hier. Hoe uniek de naam ook is, het kleine mannetje kan in Arabische landen een gekke blik krijgen wanneer hij zijn naam uitspreekt. Een Twitteraar wijst haar op het volgende: ”His name doesn’t translate well, Aire is a “common” slang word for ‘my penis,” terwijl een ander schrijft ”God help her if she comes to the Middle East.” Toch laat Kylie zich niet voor de tweede keer in twijfel brengen. Binnenkort heet Aire ook Aire op zijn documenten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.