Anne Smits
Anne Smits Celebrity 13 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk: Selena Gomez maakt bekend dat er een nieuw album aankomt

Selena Gomez is klaar voor een positive era. Na maanden van negativiteit rondom de vermeende ruzie met Hailey Bieber, is het nu tijd voor goed nieuws. Zojuist laat Selena Gomez weten op haar Instagram dat er een nieuw album aankomt. Dit is wat we tot nu toe weten.

We can’t f*cking wait!

Selena Gomez maakt bekend dat er een nieuw album aankomt

Het laatste album dat Selena Gomez uitbracht was ‘Rare‘ in 2020. Twee jaar later volgde nog een korte hit ‘Calm Down‘ met Rema, waarna het het een tijdje rustig was met de zangcarrière van Selena. Tot nu.

It’s coming

Op Instagram laat de 30-jarige zangeres weten dat we een nieuw album kunnen verwachten. Zo plaatst Selena een slideshow met foto’s waarin ze in de studio zit met de caption: “don’t worry guys, it’s coming. Even from Paris. 😉

Dit weten we tot nu toe

Wat en wanneer we iets van de zangeres kunnen verwachten, is nog onduidelijk. Het enige wat we uit de post kunnen opmaken, is dat Selena haar muziek opneemt in Parijs. Maar dat lijkt haar volgers niks uit te maken. Zo blijkt uit de reacties dat haar fans maar al te blij zijn dat ze binnenkort weer muziek kunnen verwachten van hun favoriete zangeres: “WE’RE SO READY QUEEN!!”, “HOLY HOLY HOLY SHIT”, “I litteraly dropped my phone”.

En het wordt anders dan we van Selena gewend zijn

Vorig jaar maakte Selena al bekend met een nieuw album bezig te zijn. In een interview met Jimmy Fallon tijdens The Tonight Show vertelde de zangeres dat ze bezig was met nieuwe muziek en dat het anders gaat klinken dan we van haar gewend zijn. Ook gaf ze aan dat erover nadenkt om terug te keren naar het podium. We willen niet al te vroeg juichen, maar wie weet kunnen we volgend jaar losgaan tussen de Selenators in de Arena.

Selena Gomez heeft de beste datetactiek en laat dit zien in een TikTok video

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.