Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 1 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez rockt een prachtige nieuwe haarstijl mét pony en wij zijn obsessed

Selena Gomez kennen we de laatste jaren vooral met haar bobkapsel. Een super trendy haarstijl en het staat haar écht geweldig. Toch was de 29-jarige actrice en zangeres aan verandering toe: Selena heeft een mega transformatie ondergaan. Ze gaat nu door het leven met lange lokken én een pony. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Wij hebben de beelden voor je.

Wow! Selena kan ook echt alles hebben.

Nieuw kapsel Selena Gomez

Selena gaat al een aantal jaar met kortere lokken door het leven. Onlangs presenteerde de ster echter Saturday Night Live, waar ze een aantal drastische make-overs onderging. Selena droeg onder andere deze kastanjebruine zeemeerminpruik, die ze in een TikTok-video aan haar fans liet zien.

@selenagomez

How was snl? Iconic and I tried to be cool

♬ About Damn Time – Lizzo

Blijkbaar was Selena zo dol op deze look dat ze besloot om dit kapsel de werkelijkheid te maken. Ze heeft haar haren namelijk een stuk lichter geverfd én draagt nu lange extensions. Ook heeft de zangeres en actrice zichzelf een stompe pony laten aanmeten, wat zorgt voor een nóg drastischer effect.

@selenagomez

Just pretend, right?

♬ not wrong UNEXPECTED – tlc

Het is zo’n grote verandering dat wij even twee keer moesten kijken om er zeker van te zijn dat Selena geen haarfilter gebruikte. Daar zijn er namelijk genoeg van op TikTok.

Reacties

Fans van Selena zijn laaiend enthousiast over haar nieuwe haarstijl en uiten dit in de comments onder de TikTok-video. Zo schrijven ze: “SELENA… UR HAIR… IM GASPING”, “OMG I LOVE THE HAIR ✨” en “Every single hairstyle suits her so damn good”. Waar fans vooral obsessed mee zijn, is de pony in het haar van Selena. Zo schrijft een fan: “This ain’t a bang, this is a BOOM”. Wij zijn het daar volledig mee eens.

Wij houden van Selena’s boblijn, maar vinden dit lange haar stiekem misschien wel nóg beter bij haar staan. Ook de pony staat geweldig. We LOVE it.

Aha! Dit is hoe Selena Gomez haar lokken mooi en gezond houdt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.