Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 1 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Wow! Deze video van 19 jaar geleden bewijst dat Jennifer Aniston geen dag ouder is geworden

Het is ondertussen alweer 18 (!) jaar geleden dat de hitserie Friends tot een einde kwam, maar wij zijn nog steeds lichtelijk obsessed met Jennifer Aniston. De inmiddels 53-jarige actrice speelde Rachel Green in de show en wist met deze rol de harten van fans over de hele wereld te veroveren. Nu, al die jaren later, lijkt het alsof Jennifer sinds haar Friends-periode geen dag is verouderd. Deze throwback-video van de actrice als allereerste gast bij The Ellen Show bewijst dat.

Hoe dan?!

Jennifer Aniston’s eerbetoon aan The Ellen Show

Na 19 jaar komt de The Ellen Show van Ellen DeGeneres tot een einde. De dagelijkse talkshow van Ellen was sinds 2003 te zien op de Amerikaanse televisie. In totaal heeft de presentatrice 19 seizoenen (omgerekend meer dan 3200 afleveringen) gepresenteerd.

Als eerbetoon aan de show en haar goede vriendin Ellen plaatste Jennifer een compilatie van al haar 20 bezoekjes aan de The Ellen Show. In de video van 42 seconden onthult de actrice dat zij de allereerste persoon was (en de laatste, snik) die als gast plaatsnam op de stoel van de talkshow.

In de emotionele caption van de Instagram-post schrijft Jennifer: “19 years. Boy, that went by in a flash. We all need laughter in our lives and that’s something that Ellen has given to me and to the world in spades. Thank you for making dreams come true for so many. You’re gonna be missed @theellenshow! ❤️👋🏼😭”.

Jennifer Aniston deelt de meest schattige Friends-throwback op Instagram

Geen dag ouder

In de eerste video, die op 8 september 2003 werd gemaakt, is te zien hoe Jennifer Ellen een welkomstmat cadeau geeft voor alle gasten die ze in de loop der jaren zou verwelkomen bij haar show. Super lief natuurlijk, maar er is één ding in het bijzonder dat ons opvalt aan de video: het feit dat Jennifer er ‘precies’ hetzelfde uitziet!

In de oude video zien we Jen met haar karamelblonde balayage – een look die ze vandaag de dag nog steeds rockt. Hoewel we haar gezicht in de eerste video niet heel lang zien, bewijzen alle clips van Jennifer’s The Ellen Show-verschijningen in de afgelopen 19 jaar wel dat ze amper ouder is geworden.

Wij vinden het lastig aan Jennifer’s uiterlijk te zien welke clips bijvoorbeeld van 10 jaar geleden zijn en welke recenter. Anyway, ze ziet er geweldig uit.

De ‘modern Rachel haircut’ is na de Friends-reünie een grote haartrend voor de zomer

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.