Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 14 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

We gaan de ‘soft-curve bob’ dit seizoen overal zien en Selena Gomez is fan

We zien wekelijks ongelofelijk veel nieuwe haartrends voorbijkomen. Niet alleen op TikTok laten creators zien wat hun favoriete look zijn, maar ook op Instagram komen genoeg inspirerende foto’s langs. Op dit platform geven vooral celebrities ons inspiratie en dit keer is het niemand minder dan Selena Gomez. Zij laat namelijk zien dat de ‘soft-curve bob’ weer helemaal hot is.

Het is dé haartrend van dit moment.

Selena Gomez

Selena Gomez is altijd al een grote inspiratiebron voor ons geweest. Ze zorgt er niet alleen elke dag voor dat ze er tiptop bijloopt, maar is ook nog eens heel herkenbaar. Zo deelde ze op Instagram een selfie zonder filer waarop haar echte huidtextuur te zien is. Ook is Selena Gomez tegenwoordig het boegbeeld van zelfacceptatie en dit viert ze met haar eigen swimwearlijn La’Mariett.

Hoewel de 29-jarige zangeres haar eigen make-up merk – Rare Beauty – runt, laat Selena zien dat ze ook zeker verstand heeft van haren. Het is namelijk niet de eerste keer dat Selena Gomez vooruit loopt op de nieuwste trends. Zo zagen we Selena Gomez het afgelopen jaar met prachtige blonde haren, waardoor ze sprekend op Marilyn Monroe leek.

Selena Gomez draagt de perfecte wintermake-uplook en deelt een foto op Instagram

‘Soft-curve bob’

Nu is het opnieuw raak, want Selena Gomez introduceert ons aan een geweldige nieuwe haartrend en dat is de ‘soft-curve bob’. Dit kapsel volgt in een schuine A-lijn de contouren van je kaak en accentueert daardoor op een perfecte manier je botstructuur. Ook zorgt de vorm van het kapsel voor meer volume en ziet de haartrend er erg cool en modern uit.

Deze haartrend heeft ook nog eens amper onderhoud nodig, dus als je geen zin hebt om het uitgebreid te stijlen zal het nog steeds perfect zitten. Wij kijken er dan ook niet vanop dat Selena Gomez met haar drukke levensstijl voor deze haartrend heeft uitgekozen en het staat haar geweldig. De zangers debuteerde haar gloednieuwe bob deze week op haar Instagram-account en binnen enkele uren had het miljoenen likes.

Bevestigt Selena Gomez hiermee de dategeruchten met Chris Evans?

Reacties

Fans reageren ook massaal onder de Instagram-post van Selena Gomez. Zo schrijft een fan: “You look so beautiful as always! ❤️” en andere fans schrijven: “Come on bob cut! 😍🔥😍”, “You look stunning😭😭😭” en “Wowwwww😍😍😍😍😍🔥🔥🔥❤️❤️❤️” Onze kappersafspraak staat vast gepland.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.