Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Post 26 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, hint Selena Gomez in deze TikTok nou dat ze een nieuwe vriend heeft?

uuuhm, het lijkt erop dat de oma van Selena Gomez iets onthulde dat wij nog niet wisten. Namelijk dat Selena aan het daten was of nog steeds is. In een recente TikTok is haar oma iets te loslippig en oh my god. 

Gotta love granny.

Selena Gomez’ oma is iets te loslippig en verklapt dat ze aan het daten is

Op het TikTok-account van Rare Beauty, het beautymerk van Selena, deelde ze een video waarop ze een liptutorial doet. Dit ging alleen niet helemaal zoals gepland, want op de achtergrond hoor je de oma van Selena vragen naar de laatste juice over haar liefdesleven.

 “So how did you end it with that guy?” klinkt het op de achtergrond. Oops, dit was duidelijk niet gepland. Selena verstijft onmiddellijk van verbazing en pauzeert haar tutorial. “Uhh, I’ll tell you in a second,” antwoordt ze voordat ze lacht om deze hilarische situatie.

@rarebeauty

Thanks, Nana 🤪 @selenagomez #rarebeauty #usekindwords #lipliner #lipstick #liproutine #blooper

♬ original sound – Rare Beauty

We missen helaas wat context. Want hallo, over wie hebben we het hier? Selena deelt geen details over de mystery guy. Toch zal het niet zo’n geheim zijn, aangezien ze de video alsnog online heeft gepost met de caption “When you’re about to film your lip routine and…” .

De relaties van Selena Gomez

Sinds de breakup met Justin Bieber heeft Selena geen openlijke relaties gehad met andere mannen. In 2017 kwam Jelena nog even bij elkaar, maar daarna bleek de koek al snel op. Weken laten begon Justin te daten met Hailey, die nu zijn echtgenote is. Selena datete toen even met The Weeknd, maar dit bleek ook geen match. In 2021 ging het gerucht dat ze aan het daten was met Chris Evans, maar dit is nooit door een van de twee bevestigd.

Zou Selena nu weer een nieuwe vlam hebben? Wij hopen snel meer te weten, dan praten we je bij.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.