Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 26 nov 2021
Leestijd: 5 minuten

Fan van Selling Sunset? Deze dingen wist je nog niet over de Netflix-serie

Selling Sunset is onze nieuwe Netflix-obsessie. De mooie huizen in de Hills van Los Angeles, de glamoureuze cast en alle drama maakt de serie heerlijk om te kijken. We hebben het vierde seizoen dan ook in één klap uitgekeken. En hoewel we veel zien in Selling Sunset, zijn er ook dingen die we nog helemaal niet wisten. En wat is er fijner om alle feitjes over je nieuwe serie te kennen?

Wij delen alle ins and outs over Selling Sunset zodat je bij het volgende seizoen (want die komt er) helemaal op de hoogte bent.

1. The Oppenheim Group bestaat uit elf makelaars

In de serie zien we alleen Chrishell, Christine, Mary, Davina, Maya, Heather en Amanza, maar eigenlijk zijn er nog vier makelaars. Nicole Young, Graham Stephan, Peter Cornell and Alice Kwan werken allemaal voor Brett en Jason, maar komen niet op camera. Wist jij niet, hè? In het vierde seizoen zien we er ook nieuwe makelaars bijkomen en zien we hoe een aantal van de ‘oude’ makelaars The Oppenheim Group verlaten.

2. Heather Young datet met een celebrity-makelaar

Hoewel we veel zien van Christine’s verloofde Christian, zien we niks over Heathers vriend Tarek El Moussa in Selling Sunset. Voor de mensen die niet weten wie Tarek is (wij ook niet), hij is een makelaar uit de serie Flip or Flop. In de serie renoveerde en verkocht hij huizen met zijn ex-vrouw Christine Anstead. Inmiddels zijn Heather en Tarek sinds tien maanden samen en wonen ze samen sinds Januari.

3. Christine’s vriendin ging eerst op date met Christian

Een hot topic van seizoen 2 was de ontmoeting tussen Christine en Christian. Christian zou namelijk op date zijn geweest met iemand anders toen hij Christine ontmoette. Christine legt in een interview met Refinery29 uit dat het om een vriendin van haar ging.

“My girlfriend went on a date with him and she’s like, ‘Hey, I went on a date with this guy who I really don’t like. I know you’re single; you may want to go out with him.’ So I went on a date with him after she did. The story played telephone down the line, and Mary didn’t really understand what happened,” vertelt ze.

4. Chrishell werkte nog niet bij The Oppenheim Group

Chrishell speelt niet alleen een grote rol in Selling Sunset, ze heeft ook in andere shows gespeeld in de afgelopen jaren. Nog een leuk feitje: ze was de enige die nog niet bij The Oppenheim Group werkte voordat de serie begon. Daarom zien we haar in het eerste seizoen als nieuwe makelaar. Ze heeft natuurlijk wel gewoon haar makelaarspapieren.

5. Dat héle dure huis is verkocht

Ken je dat prachtige huis in de Hollywood Hills nog? Die van 20.000 vierkante meter? Ja die. De verkoop van het huis ging moeilijk, maar uiteindelijk heeft iemand het gekocht $35,5 miljoen dollar gekocht in december. Het duurste huis dat ooit verkocht is door The Oppenheim Group.

6. Mary’s zoon begeleidde haar naar het altaar

Over bruiloften gesproken, Mary en Romain trouwden in oktober 2019. In tegenstelling tot de bruiloft van Christine, was die van Mary heel intiem in Los Angeles. Niemand minder dan haar 22-jarige zoon Austin begeleidde haar naar het altaar.

7. Zelda en Niko zijn gedeelde huisdieren van Mary en Jason

Als je denkt dat je geen vrienden (en collega’s) kan blijven met je ex, think again. De relatie tussen Mary en Jason mag dan wel over zijn, in Selling Sunset gaan ze nog heel goed met elkaar om. “The truth is my three ex-girlfriends are three of the closest friends in my life right now, Mary being my best girl-friend,” vertelde Jason aan the Express. Ze delen niet alleen een vriendschap, ook honden Zelda en Niko worden gedeeld door de exen.

8. Mary verkocht dat huis op haar trouwdag

Nadat haar trouwlocatie op het laatste moment niet doorging, kon ze het huis van een klant als trouwlocatie nemen. Op de trouwdag, toen haar make-up werd gedaan, besloot Mary het aan een potentiële koper te laten zien. En guess what: hij kocht het. Dat zien we helaas niet in Selling Sunet, maar Mary vertelt er wel over aan People Magazine.

“I end up selling my wedding venue on my wedding day, which was amazing: I paused the wedding and sold it in the middle of getting ready. Everyone thought I was out of my mind, but I told the seller when he allowed me to book it for the wedding venue that I won’t let the wedding planning or doing it there get in the way of selling it!”

9. Romain heeft Davina nog niet vergeven

Davina was de enige makelaar die niet was uitgenodigd op het huwelijk van Mary en Romain. Romain maakte duidelijk dat hij haar niet heeft vergeven en dat hij haar niet op zijn bruiloft wilde. “Romaine still feels the same way. He’s a very stubborn guy but he has a right to feel that way. For me, we co-exist. I’ve no – well, kind of hard feelings,” vertelde Mary aan the Express.

10. De meeste momenten in Selling Sunset zijn echt

Selling Sunset is gemaakt door dezelfde makers als The Hills en Laguna Beach. Maar iedere kijker weet natuurlijk dat realityshows niet altijd volledig echt zijn.

Volgens Chrishell is het in Selling Sunset grotendeels echt. Sommige dingen zijn natuurlijk wel wat overdreven voor de serie. TMZ vroeg haar naar de scène waarin Maya wordt versierd door een potentiële koper. “Obviously, there are certain things that are a little amped up for the show. But honestly, I don’t really think that they asked him to do that. I mean, who would do that on purpose?” Weten we dat ook weer.

11. Chrishell was eerst verloofd met Matthew Morrison

Voordat ze Justin Hartley ontmoette, datete Chrishell met Matthew Morrison uit Glee. Ze waren verloofd voordat het uitging in 2007. Vanaf 2014 datete Chrishell met This Is Us-ster Justin Hartley en afgelopen jaar gingen de twee ook uit elkaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.