Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 29 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa rockt baby braids: dé Y2K-haartrend van deze zomer

Dat Dua Lipa een fan is van de Y2K-trends is wel duidelijk. Sterker nog, ze brengt deze trends regelmatig terug in de mode. Op Instagram trakteerde Dua ons op een reeks van tien nieuwe foto’s en video’s, waaronder een prachtige selfie. Wat ons opviel? De geweldige baby braids in haar haar.

Wij zijn fan.

Dua Lipa’s selfie

Op Instagram trakteerde Dua ons gisteren op een reeks van tien (!) nieuwe foto’s en video’s van haar UK-tour. De eerste foto van de carousel is een selfie, waar ze er zoals altijd prachtig uit ziet. De ster pronkt met haar kenmerkende jaloersmakende wenkbrauwen, waarvan wij al eerder het geheim deelde. Op de selfie is ze te zien met een minimale oogschaduwlook en een subtiele overlined nude-lip. Maar waar wij voornamelijk mee OBSESSED zijn, zijn de prachtige baby braids in haar haren.

Baby braids

Baby braids zijn de grootste Y2K-trend van aankomende zomer. Deze kleine vlechtjes worden het meest gespot in de twee voorplukken van het haar, maar kunnen op tal van verschillende manieren gedragen worden. Je kunt bijvoorbeeld ook voor vier vlechtjes in de voorplukken gaan (2 aan 2) of voor kleine vlechtjes door het hele haar op de plekken waar je normaal highlights plaatst.

@hannahwarling

do your hair ties ever get stuck like this too? inspo @laauren1! — #hairhacks #babybraids #braidtutorial #hairtips #hairtutorials #lifetips #longhair

♬ Body – Megan Thee Stallion

Naast het feit dat de vlechtjes mega cute zijn, is er nog een reden dat deze haartrend bij ons ontzettend in de smaak valt. De vlechtjes zijn super makkelijk te creëren én het werkt voor alle haartexturen. Bovendien is het een beschermende haarstijl, omdat de vlechtjes het voorste gedeelte van je haar uit je gezicht houden en het een haartrend is waar geen hitte aan te pas hoeft te komen.

Andere celebrities

Niet alleen Dua Lipa is fan van de baby braids: celebrities zoals Hailey Bieber, Margot Robbie en Laura Harrier zijn er ook gek op. Geef ze eens ongelijk. De vlechtjes zijn een leuke en makkelijke manier om je haar net even wat op te leuken zonder te veel poespas.

Ga jij deze trend van de zomer uitproberen?

De Y2K ‘baby braids’ zijn terug en dit zijn de beste looks op een rij

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.