Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 3 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe relatiestatus? Het ziet er goed uit voor Pete Davidson en Chase Sui Wonders

Pete Davidson heeft al een tijdje een nieuwe liefde, namelijk actrice Chase Sui Wonders. Na een paar kortstondige flings van Pete, belooft deze romance dan echt wat te worden. Volgens bronnen begint het steeds serieuzer te worden tussen de twee, dus wij praten je bij.

Dit begint verdacht veel op een relatie te lijken…

Pete Davidson wordt serieuzer met Chase Sui Wonders

We spotten de twee in het verleden al vaker romantisch samen. Zo konden ze tijdens hun get away op Hawaii niet van elkaar afblijven. Nu vertelt een bron aan Page Six dat het écht serieus begint te worden. ”The relationship is getting serious. They’ve been friends a long time and this romance grew out of friendship.”

De relatie van de acteurs zou aanvankelijk platonisch zijn na hun ontmoeting in 2021 op de set van hun duistere komedie, maar die dynamiek leek te veranderen nadat de fling van Pete met Emily Ratajkowski in december 2022 uitdoofde.

Wie is Chase Sui Wonders?

Chase Charmayne Sui Wonders, geboren op 21 mei 1996, is een Amerikaanse actrice. De knappe 26-jarige speelde al in verschillende films als On The Rocks, Beau, Wake en Bodies, Bodies, Bodies. In sommige van de film was ze ook regisseur en screen writer. Films maken gaat Chase aan het hart.

In 2021 werd Wonders opgenomen in de hoofdcast van HBO Max’s televisieserie Generation als Riley, een onafhankelijke en zelfbewuste middelbare scholier. In 2022 werkte Wonders samen met Vogue China om een korte film te maken en te regisseren, getiteld Wake, met haarzelf en Charles Melton in de hoofdrol.

Innige vakantiefoto’s op Hawaii

Op de foto’s die Page Six deelde zien we Chase Sui en Pete op het prachtige strand van Hawaii. Toch lijken ze meer oog voor elkaar dan voor de omgeving te hebben, want ze kunnen niet van elkaar afblijven. We zien ze zoenen op het strand.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.