Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 4 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Sex/Life seizoen 2: deze nieuwe gezichten ga je zien in het tweede seizoen

Toen het eerste seizoen van Sex/life op Netflix verscheen, was het direct een grote hit. Kijkers waren de serie namelijk massaal aan het bingen en wij snappen precies waarom. De serie is namelijk sexy en spannend tegelijk en wij waren dan ook super enthousiast toen we erachter kwamen dat er een tweede seizoen aankomt van Sex/life. Er verschijnen zelfs wat nieuwe gezichten in seizoen 2.

Wij kunnen niet wachten!!

Sex/life

Jij hebt het eerste seizoen van Sex/life vast en zeker in een week uitgekeken. De serie die in 2021 uitkwam was een groot succes en dé douchescène (in aflevering 3, 19:50) ging zelfs compleet viraal op TikTok. Na het grote succes van seizoen 1 kondigde Netflix in september 2021 het goede nieuws aan dat er ook een tweede seizoen van Sex/life aankomt.

Mocht je de populaire serie toch gemist hebben, praten we je even bij. Sex/life is gebaseerd op 44 Chapters About 4 Men, een roman geschreven door BB Easton. In de serie volgen we het leven van Billie Connelly, die getrouw is met een lieve, knappe en succesvolle man. Samen heeft het koppel twee kinderen en wonen ze in een prachtig huis. Ondanks dat mist Billie iets in haar leven en dat iets is het leven wat ze had met haar ex Brad.

Nieuwe gezichten

Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe gezichten en dat is bij Sex/life seizoen 2 niet anders. Gelukkig maken ook alle originele sterren uit seizoen 1 een comeback in seizoen 2. Netflix kondigde aan dat Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos en Margaret Odette allemaal terugkomen als hun respectievelijke personages: Billie Connelly, haar man Cooper, haar voormalige minnaar Brad Simon en haar BFF Sasha Snow.

Daarnaast zal je in seizoen 2 van Sex/life ook vijf nieuwe gezichten gaan zien. In maart 2022 kondigde Netflix namelijk aan dat er vijf nieuwe personages aan de cast worden toegevoegd. Volgens TVLine is Wallis Day van Batwoman gecast als Gigi, Craig Bierko van UnREAL gecast als Mick en Cleo Anthony van She’s Gotta Have It gecast als Kam. Daarnaast is Darius Homayoun gecast als Majid en wordt Dylan Bruce van Orphan Black aan de cast toegevoegd als Spencer.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.