Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 15 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Shakira haalt flink uit naar ex Gerard Pique in deze Valentijn-video

Gisteren was het Valentijn en dat was voor veel mensen een goede reden om de liefde te vieren. Voor Shakira valt er niet zoveel liefde te vieren, dus greep ze de gelegenheid aan om eens flink uit te halen naar haar overspelige ex op Instagram Reels – and we’re here for it. 

Waar Instagram allemaal goed voor is …

De rommelige break-up van Shakira en Gerard Pique

Om de petty TikTok een beetje in te leiden, praten we je eerst even bij over de break-up van Shakira en Gerard. Dit was er namelijk niet eentje voor in de boeken. Afgelopen jaar ging het stel uit elkaar na een relatie van 11 jaar. Sindsdien hebben de zaken een vreemde wending genomen. De roddelbladen beweerden destijds dat de scheiding het gevolg was van een vermeende affaire van Gerard, waarna hij uit het ouderlijk huis werd gezet.

Dit bleek inderdaad te kloppen. Shakira kwam achter de affaire doordat dingen in huis steeds opgingen, zoals haar jam en haar verzorgingsproducten. Je begrijpt, het werd nogal een rommelige situatie. Gerard is nu samen met zijn 23-jarige Clara Chia.

Shakira haalt uit op Valentijnsdag

Logisch dat het gisteren nogal een pijnlijke dag was voor de zangeres. Eerder schreef ze al een break-up song om uit te halen naar haar ex, maar op Valentijnsdag doet ze er nog een schepje bovenop. Shakira plaatst namelijk een Reel waarop ze danst en playbackt op het nummer Kill Bill van SZA.

“I might kill my ex, not the best idea,” playbackt de zangeres, “His new girlfriend’s next, how’d I get here? / I might kill my ex, I still love him though / Rather be in jail than alone / I did it all for love.” We weten natuurlijk allemaal op wie ze doelt wanneer ze de tekst mee-playbackt. Een verfrissende video, tussen alle lovey-dovey stories en posts van gisteren.

Fijne Valentijn, Gerard.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.