Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 14 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Bye Lewis Hamilton! Shakira is gespot met een andere knappe sporter in Londen

Na de rommelige scheiding van Gerard Pique, neemt Shakira het nu van haar singleleven. As she should. Begin juni leek het er even op dat de zangeres en F1-coureur Lewis Hamilton met elkaar gingen, maar nu wordt Shakira gespot in Londen tijdens een date met een andere sporter.

Van voetballer, naar F1-coureur, naar basketballer.

Shakira is gespot met Jimmy Butler in Londen

De zangeres ging woensdagavond uit eten met Miami Heat speler Jimmy Butler in Londen, vertelt een ooggetuige aan Page Six. Shakira, die naar verluidt vorige maand nog een relatie had met Formule 1-coureur Hamilton, kwam kort na 22.00 uur aan bij Novikov Restaurant & Bar, rond dezelfde tijd als Butler. En ja, dan weten we natuurlijk al genoeg…

Toeval dat ze allebei hetzelfde restaurant binnengingen? Waarschijnlijk niet, want enkele minuten na elkaar verlieten ze later op de avond het pand. De toeschouwer vertelt ook dat Shakira en Butler er knus bijzaten in de celebrity hotspot, waar ze sushi aten en cocktails dronken. We spreken hier dus van een échte date.

Hoe hebben de twee elkaar ontmoet?

In juni ging Shakira kijken hoe Butlers team het opnam tegen de Denver Nuggets in de NBA finale van 2023. Bij deze wedstrijd waren veel celebrities aanwezig, Toch zijn de paden van Shakira en Jimmy somehow gekruist die dag, want de dag erna volgden de twee elkaar op Instagram. Na waarschijnlijk heel wat online contact, was de date in Londen de eerste keer dat de twee in het openbaar gespot werden.

Meer over Jimmy Butler

Het verleden van Shakira kennen we, maar hoe zit het met Jimmy Butler?

De 33-jarige Jimmy Butler is basketballer en speelt al sinds 2011 in de NBA. Butler verwelkomde een dochter genaamd Rylee in 2019 met model Kaitlin Nowak. De relatie is gestrand. Onder zijn exen behoren ook Selena Gomez, Shay Mitchell en Miley Cyrus.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.