Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 14 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Wie is Taylor Russell? De nieuwe vlam van Harry Styles onder de loep

Er wordt nu al een aantal weken een vrouw langs de zijde van Harry Styles gespot en inmiddels weten we ook dat het gaat om Taylor Russell. Ze is misschien niet zo bekend als zijn eerdere liefjes (denk aan Kendall Jenner, Olivia Wilde en crush EmRata) maar daar gaat nu wel verandering in komen.

Er is nog geen romance bevestigd, maar wat niet is kan nog komen. We houden je in elk geval alvast op de hoogte.

Wie is Taylor Russell?

De 28-jarige Taylor is geboren en getogen in Canada. Ze is actrice van beroep en is op die manier de entertaimentwereld in gerold. Ze is voornamelijk bekend door haar rollen in Falling Skies en Lost in Space. Maar ze kwam pas écht in de picture nadat ze de hoofdrol kreeg in Bones and All, samen met Timothée Calamet. Die film kwam vorig jaar uit en ging in première op het filmfestival in Venetie. Raad eens wie daar ook was..? Harry, voor zijn klapper van een film Don’t Worry Darling, geregiseerd door ex-vriendin Olivia Wilde. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er toen al iets speelde, maar zo leer je natuurlijk wel mensen kennen.

Harry Styles en Love on Tour

Taylor is nu al een aantal keer samen met Harry gespot op straat. Eerst samen buiten een museum in Londen, maar ook in Wenen en Barcelona. Harry is momenteel bezig met de laatste shows van zijn tour en daarvoor reist hij door de laatste Europese landen op zijn lijstje. En Taylor? Die gaat gewoon mee. Ook is ze al in een VIP-tent gespot tijdens één van zijn shows waarop ze lekker meedanst.

Ziet er bekend uit, zo stond Oliva er ook altijd bij. Nu is er nog geen beeld van het stel waarop te zien is dat ze elkaar leuk-leuk vinden. Ze lopen vrij platonisch naast elkaar, maar goed als je Harry Styles heet wil je ook niet heel je privéleven meteen op straat gooien. Wel gaat er een foto rond van Harry waarop te zien is dat hij in zwembroek bij een zwembad ligt te zonnen in Barcelona en er lijken wel vrouwenbenen naast hem te liggen.

Liefde voor mode

Taylor is ook nog eens global ambassador voor het high-end modemerk Loewe en Harry heeft ook een grote liefde voor het merk, hij droeg het zelf een aantal keer. Ook kan het dat ze elkaar daarom kennen. Daarnaast ziet Taylor er altijd heel erg edgy en stoer uit, wij snappen ‘m wel.

Nu zijn het natuurlijk nog altijd geruchten, maar we houden het goed in de gaten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.