Anne Smits
Anne Smits Celebrity 18 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Coachella aftermath: zijn Shawn Mendes en Camila Cabello nu weer samen?

Afgelopen weekend kwam er voor velen een droom uit: Shawn Mendes en Camila Cabello leken weer terug bij elkaar te zijn. Zo waren de twee zoenend gespot op Coachella. Maar het blijkt slechts bij een leuk weekend te blijven.

Geen Señorita voor Shawn..

Shawn Mendes en Camila Cabello houden het bij een kus op Coachella

Coachella is hét festival waar heel celebrityland te vinden is. Heb je eerder een celeb gedatet, dan is de kans zo’n 99% dat je hem of haar daar tegenkomt. Zo ook Shawn en Camila. Het leek er op Coachella alleen niet op dat de twee elkaar daadwerkelijk uit hun leven hebben gewist. Shawn en Camila lieten er geen gras over groeien en zoenen elkaar midden in het publiek.

De relatiegeschiedenis van Shawn en Camila

Hoe zat het ook alweer met die twee? Shawn en Camila waren jarenlang vrienden, maar leken in de zomer van 2019 toch te gaan daten. Het stel maakte hun relatie officieel aan het publiek tijdens hun eerste gezamenlijke optreden in augustus bij de MTV Video Music Awards. Hier zongen ze samen hun duet “Señorita”. Ruim twee jaar later maakte het stel toch een einde aan hun relatie.

Toch niet samen?

Shawn en Camila verlieten na de zoen samen het festival. Op een TikTok leek het erop dat Camila een eventuele back together bevestigt. Ondanks heel veel blije fans, blijken de twee nog steeds exen te zijn. Volgens een bron van Page Six zijn de twee niet samen:

“Shawn and Camila remain friends with a lot of love and history between them, but they aren’t dating again. They’ve stayed in touch since their breakup and decided to meet up at Coachella since they were both going.”

Het lijkt er op dat de twee het gewoon heel leuk vonden om elkaar weer eens te zien om hun enthousiasme vervolgens te bezegelen met een zoen. Maar van een relatie lijkt, in tegenstelling tot de wensen van veel fans, geen sprake.

Zijn Kylie Jenner en Timothée Chalamet gespot op Coachella?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.