Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Fashion 8 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Ontdek de sieradentrends van deze zomer: dit ga je vaak voorbij zien komen

De zomer komt er weer aan en dit betekent dat je weer leuke zomeroutfits kunt uitzoeken. Iets wat hierbij natuurlijk niet kan ontbreken zijn sieraden. Ook deze zomer zijn er weer een aantal sieradentrends die we nu al spotten en die willen we je niet onthouden.

Dit zijn de sieradentrend van deze zomer.

Sieradentrends

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends in de modewereld. In de zomer zijn de trends vaak kleurrijk en vrolijk, dit zie je ook terug in de sieraden. De sieradentrends van deze zomer zijn verschillend, maar passen allemaal perfect bij de zomer. We laten ze aan je zien:

Laagjes vol kettingen

De kans is groot dat je deze sieradentrend al voorbij hebt zien komen maar de gelaagde kettingen zijn helemaal in deze zomer. Vooral de grove kettingen met bedeltjes eraan. De kettingen zitten vast aan één sluitinkje maar bevatten meerdere kettingen. Je hebt ze in allerlei verschillende uitvoeringen. Dit is een bekende van de Zara:

@sannevester_

Verlieefd op deze drie bedelkettingen van de zara. Voor maar €39,99?! Heb je drie losse kettingen ❤️‍🔥 Helemaal leuk voor de lente en zomer 🌸☀️🌈#voorjou #fashion #shopaholic #shoppen #shoplog #wishlist #outfitinspo #zara #unboxing #bedelketting #sieraden

♬ Jubel (Original Mix) – Klingande

Kleurrijke sieraden

Wie aan zomer denkt, denkt waarschijnlijk alle zomerse kleurtjes. De sieraden trend voor deze zomer is om deze kleuren ook terug te laten komen in je sieraden. Ook deze sieraden worden weer veel gecombineerd, ook deze kun je dus in laagjes dragen.

Koord chokers

Een andere sieradentrend die je vast al voorbij hebt zien komen op een fesitval zijn de koord chokers. Deze sieraden waren een aantal jaar geleden ook al helemaal in, en dit jaar zijn ze weer terug. Aan deze koord chokers zit vaak een grote bedel of bloem, waardoor ze lekker opvallend zijn en je outfit helemaal afmaken. De choker wikkel je een aantal keer om je nek waardoor deze nog unieker wordt.

@my_jewellery

get into that party mode for @Amsterdam Dance Event with our brand new 90’s cord necklaces (more styles available)✨ #myjewellery #cordnecklace #ade

♬ original sound – Uk sounds

Bloemen sieraden

De bloemen komen niet alleen terug in de koord chokers maar worden in alle sieraden verwerkt deze zomer. Denk aan ringen, broches, kettingen, etc. Je hebt de bloemen sieraden in een gouden of zilveren kleur maar ook in verschillende zomerse kleurtjes.

Ear cuffs

De een heeft haar oor het liefst zo rustig mogelijk terwijl de ander deze graag zo opvallend mogelijk wilt. Als jij een opvallend oor wilt dan is deze trend perfect voor jou want ear cuffs zijn een trend deze zomer. Je hebt kleurrijke opvallende en de subtiele ear cuffs, zo kun je zelf kiezen wat beter bij je past en alsnog meedoen met de trend.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.