Terug van weggeweest – 3x sieradentrends die je deze herfst veel gaat zien

Trends komen en gaan. Toch zijn er heel wat trends die weer een comeback maken. Zo ook als het gaat om sieraden. Hoewel het lastig is om tijdloze sieraden te vinden die er ook nog eens trendy uitzien, gaan we deze herfst heel wat items zien die je waarschijnlijk nog ergens hebt liggen óf makkelijk weet te scoren bij een kringloop.

On the hunt voor nieuwe sieraden? Deze sieradentrends zijn deze herfst terug van weggeweest.

Sieradentrends voor de herfst

Van parels tot statementkettingen: wat betreft sieraden kennen we heel wat trends. En terecht. Met een sieraad kun je elke outfit upgraden én het is leuk om te krijgen en te geven. Op zoek naar wat inspiratie of ben je benieuwd wat je komende herfst sowieso gaat zien? We got you.

1. De hamsa-hand

Grote kans dat je de Hamsa wel kent. Het handje heeft verschillende betekenissen voor verschillende groepen mensen. Wat het gemeen heeft is dat het symbool staat voor bescherming, geluk en gezondheid. Deze herfst gaan we de Hamsa-hand veel zien, of het nou in een ringetje of als bedel aan een ketting is.

Fun fact: het handje kan verschillende betekenissen hebben, dat hangt af van of het naar boven of naar beneden gericht is. De hand naar boven is een teken tegen het kwaad, het biedt bescherming en stoot negativiteit af. De hand naar beneden staat in het teken van goede dingen.

1. Ketting met Hamsa-hand – €39,90
ketting-hamsa

2. Armbandje – €49,90

2. Ring met gekleurde steentjes

Kleurrijke sieraden zijn al een tijdje on trend. Deze herfst gaan we veel ringen zien met gekleurde steentjes. Je zomeroutfits maken in je kledingkast weer ruimte voor warmere, donkere kleuren. Een beetje kleur (in een ring) kunnen we dus wel gebruiken.

Deze herfst kunnen we niet meer om ringetjes met gekleurde stenen heen. Regenboogkleuren en ombre, alles komt voorbij.

1. Ring met gekleurde stenen – €89,95

2. Rainbow ring – €395

3. Mediumgrote schakelarmbanden

Schakelarmbanden zijn hot. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wij hebben het vandaag niet over de chunky variant, maar over de mediumgrote schakelarmband.

Mediumgrote schakelarmbanden zijn een echte must-have, je kunt er namelijk alle kanten mee op. Leuk om je outfit stoer te maken, of de finishing touch voor een nettere outfit. Winnen.

1. Schakelarmband van Tommy Hilfiger – €69,95

2. Armband – nu €25,55

Reageer op artikel:
Terug van weggeweest – 3x sieradentrends die je deze herfst veel gaat zien
Sluiten