Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 9 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Vanavond het songfestival kijken op een leuke locatie? De Sing-along Van brengt je erheen

Alle fans van het Eurovisie songfestival verzamelen: ben je op zoek naar de leukste manier om met vrienden in de songfestivalstemming te komen op weg naar je watch party? Uber introduceert een limited edition Sing-along Van naar de leukste watch party’s in Amsterdam. Tijdens de rit zing je met jouw vrienden mee met de grootste songfestivalhits uit het speciaal samengestelde menu. Voorafgaand aan de eerste halve finale op 9 mei maak je zelfs kans om gematcht te worden aan voormalig songfestivaldeelnemer Jeangu Macrooy die Nederland vertegenwoordigde tijdens het songfestival in 2021 en kan je lekker samen zingen.

De ritten zijn beschikbaar op de dagen van de halve finales dinsdag 9 mei en donderdag 11 mei, en op de finaledag zaterdag 13 mei.

Eurovisie Songfestival

Van 9 tot en met 13 mei is het weer tijd voor het meest muzikale Europese feest van het jaar: het songfestival. Op meerdere locaties organiseren cafés watch party’s om samen met andere liefhebbers het Europese spektakel te bekijken. Om ervoor te zorgen dat je opgewarmd bent voor het evenement en er in stijl aankomt, introduceert Uber de Sing-along Van.

Watch party’s in Amsterdam

Verschillende cafés organiseren watch party’s waar je bijvoorbeeld ook kunt genieten van een diner, optredens, afterparty’s of met je eigen scorekaarten zelf als jury kunt fungeren. Dit is de lijst met app-bestemmingen en bijbehorende watch party’s waarvoor je de Sing-along Van kunt gebruiken:

Amstel 54
Café Montmartre
Spuistraat 114
Prik Amsterdam
‘t Sluisje
Reguliersdwarsstraat 46
Bar Blend
Bar Blend XL Queens
Soho Amsterdam
Bar Taboo
Bar Exit
Nieuwebrugsteeg 25
Café The Queenshead (alleen de finale)

Hoe werkt het?

De Uber Sing-along Van is te boeken via de Uber app voorafgaand aan de halve finales en finale op dinsdag 9 mei, donderdag 11 mei en zaterdag 13 mei tussen 18.00-21.00 uur op basis van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ – met beschikbaarheid zoals zichtbaar in de app.

Passagiers kunnen een Sing-along Van als aparte ritoptie boeken als ze in Amsterdam zijn, het adres van een van de geselecteerde watch party’s als bestemming opgeven en een van de Sing-along Vans beschikbaar is.

Nog leuker: het Sing-along Van product is gratis en vervoert groepen van max. 6 vrienden om hun weg naar het evenement te feesten en mee te zingen met all time songfestival hits.

Je kunt zelf kiezen uit het liedjesmenu in de Van, terwijl je met een landvlag naar keuze mee zwaaien op de muziek en jezelf kunt versieren met boa’s. Tijdens de eerste halve finale, op 9 mei, heb je ook nog eens de kans om gematcht te worden aan de ultieme meezingpartner – Jeangu Macrooy, de Nederlandse songfestivaldeelnemer in 2021.

Geef jij binnenkort een diner? Dit zijn 7 orginele en verrassende thema’s

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.