Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 13 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Sexy en vol zelfliefde: de nieuwe single Flowers van Miley Cyrus is eindelijk te luisteren

Miley is back! Eindelijk komt de Amerikaanse zangers met nieuwe muziek en ze begint met haar single ‘Flowers’. Het nummer gaat eigenlijk over het feit dat niemand zo van haar houdt als.. zijzelf. “I can love me better than you can,” zingt ze. En ja, dat is ook zo. Sta in je eigen kracht, hou van jezelf zoals niemand anders dat kan. Tijdens NYE gaf Miley samen met haar peettante Dolly een spetterend optreden en dat was een voorproefje van wat komen ging, want één ding is zeker: Miley is terug.

Miley Cyrus ‘Flowers’

De 30-jarige zangeres heeft de afgelopen jaren heel wat doorgemaakt. Ze begon haar carrière als de iconische Hannah Montana (en dat zullen we natuurlijk nooit vergeten), maar als Miley één ding niet is dan is het wel een braaf sterretje zoals haar karakter toen. Miley zelf zoekt graag de randjes op, dat was wel duidelijk na haar nummer Wrecking Ball. Gebleekt haar, een hoop tattoo’s erbij en er is niks meer over van haar Disney-karakter. Totaal niet erg, maar wel lastig om jezelf te vinden als je zo lang een bepaald imago hebt gehad. Inmiddels heeft ze haar stoere leren pakjes ingeruild voor iets volwassener outfits, maar ze blijft Miley. Uitdagend, sexy én stoer.

Dat is ook allemaal terug te zien in haar nieuwe muziekvideo van het nummer ‘Flowers’. Een nummer vol zelfliefde en zelfvertrouwen. You gotta love dat. Bekijk ‘m hieronder:

On repeat.

Lisa Marie Presley, dochter van Elvis Presley, plotseling overleden op 54-jarige leeftijd

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.