Julia Schaap
Julia Schaap Fashion 24 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Zachte schoenen, zachte prijs – bij deze sites scoor jij tijdens Black Friday UGG’s met flinke korting

UGG’s zijn weer helemaal hip deze winter. Je moet ervan houden, maar een ding is zeker: met deze parels blijven jouw voeten warm. Toch zijn ze nogal aan de prijzige kant, waardoor velen van ons ze nog even laten staan. Vandaag is dan het perfecte moment om jezelf nieuwe UGG’s cadeau te doen, want met Black Friday zijn er een aantal prachtige exemplaren met flinke kortingen.

Wij gunnen iedereen warme voeten.

Kruidvat UGG’s Damespantoffel – €89,99

De Kruidvat komt soms met heerlijke deals om de hoek kijken. Zo verkopen ze nu deze geweldige zwarte UGG’s pantoffels. Wees er snel bij, want er zijn al een aantal maten uitverkocht. Neem één maat groter bij deze variant, ze vallen namelijk iets kleiner. Als je ze eenmaal hebt aangeschaft, loop jij de hele winter op wolkjes. Ben jij deze parels toch misgelopen? Er zijn nog een aantal andere exemplaren die ook prachtig zijn.

Uggs
Kruidvat

About You UGG’s Boots ‘Classic Mini II’ – €151,20

Natuurlijk horen de klassieke mini’s ook in dit rijtje thuis. Deze UGG’s gaan jaren mee, als je er een beetje voorzichtig mee omgaat. De bruine variant staat verrassend genoeg bij bijna elke kleur, makkelijk te combineren dus. Als jij liever voor een andere kleur gaat, is dat geen probleem. Er zijn bij About You namelijk nog zes andere kleuren verkrijgbaar die ook een flinke korting hebben.

Uggs
About You

Footlocker UGG’s mini platform – €149,99

Ook de Footlocker gooit de UGG’s in de sale tijdens Black Friday. Als jij toch liever een schoen wil die je minder vaak ziet, heb je daar de UGG’s mini platforms. Bijna alle maten zijn nog verkrijgbaar. Niet alleen leuk om jezelf cadeau te doen, maar ook het perfecte item om aan iemand anders te geven tijdens de feestdagen.

Uggs
Footlocker

About You UGG’s Snowboots ‘Ultra Mini’ – €135,20

Naast de typische kleuren, zoals zwart en bruin zijn er ook genoeg exemplaren in een speciale kleur. Deze lichtroze variant is nét even anders dan de andere kleuren, waardoor je je outfit opvrolijkt met deze gezellige stappers.

uggs
About You

Met deze TikTok-hack tover jij je oude paar om in mini UGGs

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.