Emma Toussain
Emma Toussain Huidverzorging 9 mrt 2023
Leestijd: 1 minuut

Dit hele leuke skincaremerk opent op 9, 10 en 11 maart een pop-up in Amsterdam

Alle beautylovers in de startblokken: huidverzorgingsmerk Comme Ça opent op 9, 10 en 11 maart een pop-upstore aan de Gerard Doustraat in Amsterdam. Daar vind je niet alleen de bestsellers, maar kun je ook voor het eerst kennismaken met de twee nieuwste telgen uit de Comme Ça-familie: de indrukwekkende cleanser en superzachte reinigingsdoekjes.

Comme Ça skincare

Huidverzorging is nog altijd een mateloos populair onderwerp onder alle leeftijden. Dat bewijst de miljoenen keren gebruikte hashtag ‘#skintok’ op TikTok bijvoorbeeld maar weer. Het geheim achter een stralende huid? Dat is wel duidelijk: huidverzorging – en specifiek gezichtsreiniging – zorgen voor die ultieme glow. Ook Charlotte Seijerlin, oprichter van Comme Ça, gelooft in de kracht van een ijzersterke huidverzorgingsproducten. Daarom lanceerde ze in 2020 de natuurlijke La Vitamine C Powder, Le Youth Sérum en La Prickly Pear Seed Oil. Eerder schreven we al een review over deze drie producten van Comma Ça.

Pop-up

Inmiddels worden de huidige producten van Comme Ça succesvol verkocht in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Duitsland via verschillende retailers. Voor het huidverzorgingsmerk reden genoeg om nu zelf een (tijdelijke) winkel te openen. In de pop-up ervaar je als eerste de cleanser en reinigingsdoekjes, in combinatie met de bekende klassiekers.

Seijerlin ontwikkelde als Natural Skincare Formulator twee unieke reinigingsproducten en dook voor de productie in haar vaste Amsterdamse laboratorium. La Crème Cleanser en Les Face Cleansing Cloths zijn een rijke aanvulling op La Vitamine C Powder, Le Youth Sérum en La Prickly Pear Seed Oil. Deze producten zijn een alles-in-éénoplossing om de huid te voeden, hydrateren en beschermen. Na de pop-up zijn de producten ook verkrijgbaar via de webshop.

Geef je interieur een lente make-over met deze items

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.