Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 22 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

De ‘slip bang’ is hét kapsel voor aankomende zomer en past bij elke gezichtsvorm

We kunnen geen genoeg krijgen van pony’s: of het nu een French fringe of curtain bang is. Deze zomer is er één specifieke pony die we veel gaan spotten, de slip bangs. De fringe past bij elke gezichtsvorm en geeft je coupe nét die twist dat het nodig heeft.

Ook Jennifer Lopez en Camila Cabello zijn groot fan van de look.

Slip bangs: dé pony voor aankomende zomer

Wie nog op zoek is naar een zomerse en volumineuze coupe zit op het juiste adres. Naast andere populaire pony’s van dit moment is er namelijk nóg een pony die we veel gaan zien deze zomer. De slip bang, aka het nichtje van de welbekende curtain bang, is razend populair. Niet alleen onze favoriete haarstijlisten (hallo, Chris Appleton) zijn groot fan, ook celebrities als Camila Cabello en Jennifer Lopez kunnen geen genoeg krijgen van de fringe.

Past bij elke gezichtsvorm

Waarom de slip bangs zo populair zijn? Heel simpel: ze passen bij elke gezichtsvorm en is bestemd voor elk haartype. De soepelvallende pony heeft wat weg van de 70’s curtain bang, maar is een stuk minder volumineus en makkelijker te stijlen. De perfecte zomercoupe, toch?

Zo creëer je de slip bangs

Gelukkig is de pony makkelijk te creëeren, want deze zomer wil je niet anders. Je maakt de slip bangs in principe hetzelfde als de curtain bang, alleen föhn je in dit geval je pony meer recht dan naar buiten. Verzorg je pony met wat haarolie voor een glanzend en verzorgd resultaat. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn groot fan van deze zomerse fringe.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.