Redactie
Redactie Post 15 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Waarom de smartwatch een heus fashion statement is

Het is natuurlijk heel fijn als je je sportieve prestaties kunt bijhouden, maar het oog wil ook wat. Gelukkig weten de makers van smartwatches ook dat fashionable en functioneel prima samen kunnen gaan. Classy, sportief of juist heel opvallend: er is een Samsung smartwatch voor iedereen.

Slimme horloges

Het horloge was lange tijd niet meer zo hip. De tijd konden we ook wel zien op onze mobiele telefoons, die we altijd bij de hand hebben. Het nut van een klokje om je pols was weg, dus bleef er nog maar één reden over waarom je een horloge om zou doen: de looks. Toch leek de behoefte om op die manier een fas​hion statement te maken niet meer zo groot.

Sinds een aantal jaren worden de polsen weer gesierd, maar nu door slimme horloges. De ontwikkeling van de smartwatch heeft in de afgelopen zes jaar een vlucht genomen. Je kunt er je slaapritme en sportieve prestaties mee bijhouden, apps op gebruiken en bijvoorbeeld WhatsApp-meldingen op laten binnenkomen.

Vrouwensieraad

Superhandig, maar dan willen we er ook stijlvol mee voor de dag komen natuurlijk. Het polshorloge werd ooit als opvolger van het zakhorloge, wat vooral door mannen werd gebruikt, geïntroduceerd als vrouwensieraad. En dat is precies hoe we het willen zien: als sieraad.

4x waarom de smartwatch anno nu een fashi​on statement is:

  1. Zwart past overal bij, maar toch zijn we blij dat de smartwatches van tegenwoordig een ruime kleurkeuze hebben. Van roségoud en babyblauw tot diepbruin.
  2. Wijzers geven meteen het gevoel van het good old horloge. De Galaxy Watch en Galaxy Watch Active2 van Samsung combineren de functies van een smartwatch met de natuurlijke uitstraling van een analoog horloge.
  3. Zin in een ander kleurtje? Je kunt bij bepaalde smartwatches de bandjes makkelijk verwisselen, zodat je slimme uurwerk altijd bij je stijl van dat moment past.
  4. Outfit van de dag gekozen? De wijzerplaat van de Samsung Galaxy Watch Active2 past zich daarop aan. Maak een foto van de kleding die je draagt en de smartwatch kiest een wijzerplaat die past bij jouw mood.

Kijk voor meer informatie over de smartwatches van Samsung hier.

Advertisement

In samenwerking met Samsung

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.