Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 8 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Snoop Dogg is het nieuwe gezicht van G-Star en brengt ode aan denim booty

G-Star RAW heeft in zijn nieuwste wereldwijde campagne niemand minder dan Snoop Dogg aangekondigd als nieuw gezicht. Speciaal voor deze samenwerking maakte Tha Doggfather de videoclip Say It Witcha Booty. En daarin brengt hij een ode aan denim booty.

Snoop Doggy Dogg aka Tha Doggfather aka Snoop Lion aka Snoopzilla is terug.

Snoop Dogg x G-Star RAW

G-Star kent een lange traditie op het gebied van samenwerkingen met ‘true originals’. Authentieke, unieke talenten en echte masters in hun vakgebied. Snoop Dogg is zo’n levende legende.

Naast wereldberoemde hiphop-artiest is hij al meer dan 30 jaar een van de meest invloedrijke figuren in de entertainmentsector. Hij heeft een enorme schare aan fans over de hele wereld in elke leeftijdsgroep en verrast keer op keer, dit keer in een speciale track die hij maakte voor G-Star.

Say It Witcha Booty

Zijn uitgesproken stijl en humor komt tot leven in een speciaal gemaakte videoclip, waarin de wereld van Snoop Dogg en die van G-Star samenkomen. Het is een creatieve ode, met een grote knipoog, aan alle denim booty’s . De perfecte G-Star denim komt langs op mannen, vrouwen, eilanden, buxushagen, luchtballonnen en natuurlijk… Doggs!

“Snoop Dogg past bij G-Star. Hij is de beste in zijn klasse, authentiek en uitgesproken. Hij weet zichzelf steeds weer opnieuw uit te vinden en brengt werelden op een onverwachte manier bij elkaar. Iconisch en toegankelijk, net als denim”, zegt Gwenda van Vliet, chief marketing officer bij het Nederlandse denimmerk.

Ook Snoop Dogg reageert, “I’m teaming up with G-Star, because we are both pushing the field, staying ahead, cutting the edge. We are both masters of our craft – leading the game. You know what I’m saying? We look ahead“, aldus de rapper.

Lees en bekijk hier meer over de nieuwe campagne.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.