Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 19 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Sofía Vergara en Joe Manganiello zetten huis te koop en dit zijn de beelden

Na de scheiding van Ariana Grande en Dalton Gomez, kwam die van Sofía Vergara en Joe Manganiello ook onverwachts naar buiten. De twee Hollywoodsterren zetten na zeven jaar een punt achter hun huwelijk. Hun immense huis in Beverly Hills staat nu te koop en wij kunnen binnenkijken.

Sofía en Joe zijn lang samen geweest. In die zeven jaar hebben ze veel geld verdiend met hun werkzaamheden, maar advocaat Frederic J. Siegel (die geen van beiden vertegenwoordigd) denkt dat ze er zonder financiële kleerscheuren vanaf komen. Lang leve de huwelijkse voorwaarden.

Sofía Vergara en Joe Manganiello zetten huis te koop na scheiding

Voordat het stel in november 2015 trouwde, onthulde Vergara dat de twee huwelijkse voorwaarden zouden ondertekenen, waarin meestal wordt beschreven hoe de financiën en bezittingen van een stel zullen worden behandeld als ze later zouden scheiden. Gezien de twee geen kinderen hebben, is het verdelen van spullen redelijk makkelijk. Hij houdt zijn verdiensten en zij de hare.

Dan blijft er nog één ding over: het huis. Zes maanden voor hun huwelijk, in 2015, verhuisde het stel naar een immense villa in Beverly Hills. Destijds betaalden zij hier 10,6 miljoen dollar voor. Intussen waren ze bezig met een de bouw van een groter huis in de buurt. De 11.000 square foot waarop ze nu woonden, waren waarschijnlijk niet genoeg.

Nu het stel uit elkaar gaat, is er van een nieuwe verhuizing geen sprake meer en wordt het huidige huis verkocht. In deze huizenmarkt houden ze daar een aardig zakcentje aan over, het staat nu al een tijdje te koop voor 19,6 miljoen. Voor dat geld krijg je een volledig gerenoveerde villa, inclusief een keuken voor de chef, fitnessruimte, bioscoop en zwembad met spa. Of het huis al verkocht is, is onbekend.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.