Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 19 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is de bijzondere pregnancy-craving van Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian is samen met grote liefde Travis Barker in verwachting van een kindje. En zoals we allemaal weten, hebben zwangere vrouwen hele onverwachte cravings. Kourtney deelt nu haar ultieme pregnancy snack op Instagram.

En het is een stuk gezonder dan de meeste pregnancy snacks.

Dit eet Kourtney Kardashian tijdens haar zwangerschap

Een maand geleden maakte Kourtney Kardashian op een bijzondere manier bekend dat zij en Travis in verwachting zijn van hun eerste kindje samen. De buik van Kourtney groeit volop en ze straalt. Zowel Kourtney als Travis hebben al kinderen uit een eerdere relatie, maar nu krijgen ze samen een liefdesbaby.

De zwangerschap gaat de oudste Kardashian-zus goed af, al beginnen de pregnancy cravings nu wel toe te slaan. Op TikTok delen veel vrouwen hun ideale snacks, die vaak uit onverwachtse combinaties bestaan. Denk aan augurken met honing of chips met jam.

Kourtney zoekt het in de frisse, gezonde hoek tijdens haar zwangerschap. Ze deelde haar pregnancy craving dit weekend in haar Instagram Stories. Het recept bestaat uit geprakte avocado, citroensap, geroosterd zeewier en zeezout. Een combinatie van zout en zuur, dus.

“Top snack right now, Good source of Vitamin B12”, schreef Kourtney in bij de foto. En zo kennen we haar weer, want Kourtney staat bekend om haar interesse in voedingsstoffen en vitaminen.

De naam van het kindje

De naam van een baby is altijd een veel besproken topic, zo ook bij Kourtney en Travis. Het stel maakte tijdens de extravagante gender reveal al bekend dat ze in verwachting zijn van een jongetje. Dit was het startschot voor fans om te beginnen met het raden van de naam.

Oplettende Instagrammers denken het al te weten. Volgens hen gaat het jongetje Elvis heten, omdat Travis dit ooit in een comment onder een foto van Kourtney schreef. Of de theorie klopt, daar komen we na de bevalling pas achter – of misschien pas een jaar na de bevalling. Even afwachten, dus.

Karlijn over ouder worden: ‘Kourtney Kardashian laat zien dat het niet klaar is na je dertigste’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.