Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 28 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze geluidsinstallatie wil je vandaag nog in huis hebben voor de ultieme ervaring

Niets is fijner dan thuiskomen en keihard meezingen met I Drink Wine van Adele, je favoriete film te kijken mét goed geluid of juist een fijne workoutsessie te doen met motiverende sounds. Daarvoor is het dan wel belangrijk dat je een goede geluidsinstallatie in huis hebt. De Sonos Beam Gen 2 geeft je alles wat je nodig hebt voor de ultieme geluidservaring.

We delen onze ervaringen.

Sonos Beam Gen 2

Al langer zijn we bekend met het gebruiksvriendelijke systeem van Sonos. Het merk heeft een uitgebreid multi-room speakersysteem waarmee je gemakkelijk in verschillende ruimtes je favoriete muziek, podcasts en films kunt kijken. In het najaar van 2021 introduceerde Sonos de Beam Gen 2-soundbar met een geweldig design, streamingopties en Dolby Atmos-ondersteuning. De compacte soundbar is perfect voor ieder huishouden en zorgt ervoor dat je van geweldig geluid geniet tijdens je favoriete activiteiten.

Wil je goed geluid maar vind je een onopvallend design ook belangrijk? Dan is de Beam Gen 2 een perfecte oplossing. Door het compacte design in vergelijking met de Arc van Sonos, heb je wel de voordelen van beter tv-geluid en muziek zonder dat de soundbar je complete kamer overneemt.

Geluidssysteem

Dat Sonos bekend staat om het gebruiksvriendelijke systeem, is inmiddels geen geheim meer. De Beam Gen 2 is daarom dan ook de perfecte toevoeging aan een bestaand systeem van het merk. Zo koppel je hem gemakkelijk met een Sonos One of Five voor een ultieme geluidsbeleving. Met de Beam Gen 2 wordt de slogan van Sonos genaamd #FeelMore duidelijk, de soundbar gaat namelijk niet alleen over luisteren maar ook over voelen.

Zo kun je tot rust komen met een yogasessie in de woonkamer, een feestelijk etentje organiseren voor je familie, een lekker recept voor de brunch in elkaar te flansen of gemoedsrust vinden dankzij geluids- en ademhalingsoefeningen. Kortom: een geluidssysteem om de soundtrack van het leven te vieren.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.