Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 27 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Vlinderwimpers is de nieuwste make-uptrend die je wimpers naar een hoger niveau tilt

Op social media is tegenwoordig dagelijks inspiratie te vinden. Of je nou op zoek bent naar de nieuwste modetrends of een nieuwe make-uplook: op Instagram en TikTok is het te vinden. Daarnaast geven ook celebrities ons wekelijks een dosis inspiratie en dat bewijst Dua Lipa op Instagram. Zij introduceert ons namelijk aan de nieuwste make-uptrend van dit moment: vlinderwimpers.

Wij zijn obsessed!

Make-uptrends

Er worden bijna dagelijks nieuwe make-uptrends op social media geplaatst. Op apps als TikTok en Instagram zitten namelijk mensen van over de hele wereld die maar al te graag hun kennis met je delen. Zo ging TikTok helemaal los door de #FourDots TikTok-make-uptrend en weten we door Instagram dat perzikkleurige make-up een van de grootste beautytrends van 2022 wordt.

Naast alle gebruikers van Instagram en TikTok laten ook celebrities op deze platforms hun looks zien. Zo bracht Dua Lipa eigenhandig de Y2K-trends terug in de mode en nu is het opnieuw raak. Vlinderwimpers zijn namelijk de nieuwste Y2K-trend en niemand minder dan Dua Lipa debuteert de look op haar Instagram-account.

Vlinderwimpers

Als iemand de Y2K-trend kan rocken, dan is het wel Dua Lipa. Deze trend staat haar op het lijf geschreven en dit bewijst de 26-jarige zangeres keer op keer op haar Instagram-account. Dua Lipa is namelijk groot fan van de vlindertrend en gebruik het symbool voor zowel campagnebeelden maar ook in haar looks. Niet zo gek dus dat we deze nieuwe vlinderwimpers make-uptrend bij haar langs zagen komen.

In een recente Instagram-fotodump van Dua Lipa zien we het vlindersymbool niet alleen in haar accessoires terugkomen, maar ook in haar make-uplook. De Britse zangeres rockt namelijk de make-uptrend vlinderwimpers. Deze look onderscheidt zich door het vlindervleugeleffect die de wimpers hebben, wat ze een ontzettend krachtig en vol effect geeft. Dit komt doordat de wimpers vanuit het midden in beide richtingen van het oog staan.

Dua Lipa vlinderwimpers make-uptrend
Instagram / @dualipa

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn fan!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.