Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 28 feb 2022
Leestijd: 3 minuten

One Of Us Is Lying-fans zeggen allemaal hetzelfde over Nate en Bronwyn

Menig Netflix-kijker houdt van een goede murder mystery film of serie. Kijkers waren namelijk helemaal obsessed met Elite en ook The Ripper en The Confession Killer deden het ontzettend goed op Netflix. Nu staat er een nieuwe murder mystery serie genaamd One Of Us Is Lying op Netflix en fans kunnen niet stoppen met praten over de serie.

Kijkers zijn niet blij.

One Of Us Is Lying

Het nieuwste drama van Netflix – One Of Us Is Lying – lijkt een grote hit te zijn bij kijkers. Niet zo gek, want de serie is niet alleen een tiener-murder-mystery, maar is ook de perfecte spannende serie om op dit moment te gaan bingen. Dat zijn fans dan ook massaal gaan doen en ze hebben op Twitter een hele duidelijke mening over de personages Nate en Bronwyn.

In One Of Us Is Lying volg je het verhaal van vijf middelbare scholieren die samen moeten nablijven. Dit lijkt allemaal heel onschuldig, totdat een lid van de groep op een verdachte wijze sterft. Elk lid van de groep heeft zowel een motief als de mogelijkheid om de moord te hebben gepleegd en hierdoor begint een dramatische zoektocht naar de moordenaar.

Nate en Bronwyn

De serie One Of Us Is Lying is gebaseerd op het boek One Of Us Is Lying van Karen M. McManus. Hoewel de serie en het boek ontzettend veel op elkaar lijken hebben fans van de originele roman toch wat klachten over de serie. Ze zeggen op Twitter namelijk allemaal hetzelfde over de relatie tussen Nate en Bronwyn.

In het boek van McManus eindigt het drama op een vrij lieve toon. Na het abrupt beëindigen van hun relatie komt Nate Bronwyn tegen op Yale, waar ze na al het drama is gaan studeren. Nate verontschuldigt zich voor wat er tussen hen is gebeurd en wil duidelijk opnieuw binnen en vraagt Bronwyn of ze met hem naar de bioscoop gaat. In de Netflix-serie eindigen Bronwyn en Nate echter niet samen, ondanks dat Bronwyn zegt dat ze van Nate houdt. Hier zijn fans het niet mee eens en dit laten ze duidelijk weten op Twitter.

Netflix fans One Of Us Is Lying
Netflix

Twitter

Zo schrijft een fan: “I DID NOT just watch the entire one of us is lying series IN ONE DAY just for nate and bronwyn not not end up together LIKE HELLO? This was the entire reason i watched this show. Why else would i watch a murder mystery that i already know the answer to (except they changed it).”

Andere fans schrijven: “the ending of one of us is lying… did that happen in the book bcs i cant remember ?? shouldn’t nate and bronwyn be together too ?? 😭😭” en “well the series is different from the book, bronwyn and nate ended up together.”

Heb jij One Of Us Is Lying al gezien?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.