Emma Toussain
Emma Toussain Technologie 20 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Hét item dat je deze zomer niet wilt missen: de draagbare Sonos Roam komt met 3 nieuwe stijlvolle kleuren

Tegenwoordig heeft menig huiskamer een geluidsinstallatie en dit brengt mensen veel extra luisterplezier. Of het nou gaat om een heuse filmervaring of dat jij gewoon muziek wilt luisteren.. zo’n soundbar zorgt ervoor dat jij nóg meer opgaat in het geluid. Hoe lekker is het dat jij het idee hebt dat je in een bioscoop zit of dat jij ongestoord mee kunt zingen met je favoriete hits?! Ook buiten de deur is een muziekje af en toe erg fijn. Zit jij graag met je vrienden in het park of op het strand en heb je daar graag wat passende tunes bij? Dan is een draagbare box wel héél erg handig.

Let’s explore!

Sonos Roam

Stel je voor: je gaat kamperen met wat vrienden en je zit ‘s avonds met wat marshmallows bij een kampvuur. De temperatuur daalt en de zon is al een tijdje onder. De sterren verschijnen aan de hemel en dit is hét perfecte moment voor wat heerlijke melodieën. Als niemand van jullie gezegend is met muzikale talenten (zeg maar dag tegen gitaarmuziek) is het wel zo fijn dat er andere muziek afgespeeld wordt. Het brengt extra sfeer én het zorgt vaak ook voor een feestje. Sonos heeft naast de welbekende geluidsinstallaties ook een draagbare speaker in zijn assortiment genaamd ‘Roam’.

En we hebben heel leuk nieuws! Want de Sonos Roam is nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Olive, Wave en Sunset. De nieuwe kleuren van de veelzijdige Roam zijn geïnspireerd door de natuur, avondluchten en het buitenleven. Ze komen zowel binnen als buiten tot hun recht, maar passen nog steeds bij de rest van het Sonos systeem.

Je kunt kiezen uit de kleuren Olive, Wave en Sunset. En ja, deze kleuren hebben inderdaad te maken met the great outdoors. De speaker bestaat al momenteel al in het wit en in het zwart.

Olive – Geïnspireerd op uitbundige landschappen – van woestijncactussen tot keurig aangelegde parken.

Sonos Roam
Olive

Wave – Dankt zijn kleur aan serene kustlijnen en verkoelende zwembaden.

Sonos Roam
Wave

Sunset – Beïnvloed door gekleurd woestijnzand en imposante zonsondergangen.

Sonos Roam
Sunset

Tijdens het persevent in The Unbound te Amsterdam mochten verschillende media deze speakers uitproberen aan de hand van verschillende kleurrijke activiteiten.

sonos roam
Bron: Jelle Draper voor Sonos
Sonos
Jelle Draper voor Sonos

Met de ultradraagbare Roam kun je al je favoriete content streamen via wifi en bluetooth. Daarnaast is hij waterdicht en heeft hij een batterij die de hele dag meegaat zodat je altijd contact houdt, waar je nieuwsgierigheid je ook heen leidt. Alle drie de nieuwe kleuren zijn wereldwijd verkrijgbaar voor €199.

Deze geluidsinstallatie wil je vandaag nog in huis hebben voor de ultieme ervaring

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.