Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 24 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Sophie Turner en Joe Jonas’ imitatie van Kim en Khloé Kardashian is hilarisch

Joe Jonas en Sophie Turner zijn terug met een hilarische Kardashians-imitatie en deze keer hebben ze zelfs een verwijzing naar Pete Davidson opgenomen. In hun nieuwste TikTok-video maakt het stel een iconische Keeping Up With The Kardashians-scène met Kim en Khloé Kardashian. Khloé heeft inmiddels al op de parodie van Sophie en Joe gereageerd.

Hilarisch.

Joe Jonas en Sophie Turner doen Kardashians na

Hoewel de TikTok-video maar uit vier regels tekst bestaat, hebben Sophie Turner en Joe Jonas de energie van Kim en Khloé Kardashian perfect geïmiteerd. In de clip zien we het paar lip-synchroniseren met een audio van Kim en Khloé, waarbij Joe Khloé’s KUWTK-uitspraak zegt, “I’m so jet-lagged from Australia.”

Sophie, die Kim speelt, antwoordt dan: “You are, why?” terwijl ze de hele tijd op haar telefoon tikt. Joe (als Khloé) haalt uit, “Cos I just came back from Australia,”, waarbij Sophie erg op Kim lijkt terwijl ze zwijgend naar haar telefoon knikt. Hoewel Sophie en Joe’s Kim en Khloé-imitaties al komisch genoeg zijn, genoeg maakte het stel de clip nóg grappiger door een subtiele verwijzing naar Kims nieuwe vriend Pete Davidson op te nemen.

TikTok

Als je goed naar Sophie’s telefoon kijkt terwijl ze aan het typen is, je zie dat ze een contact genaamd “Pete” aan het smsen is. Sophie Turner en Joe Jonas gingen nog dieper in op hun oog voor detail, met de eerste tekst van “Pete” die luidde: “U have the bombest ass”. Eerlijk is eerlijk, Sophie en Joe bewijzen hun enorme toewijding voor de TikTok-video nog maar eens.

Joe Jonas plaatste de video op Instagram en TikTok met als bijschrift een simpele emoji die met zijn ogen rolt, “🙄” De video heeft inmiddels al meer dan 10 miljoen views en is enorm populair. Zelfs Khloé Kardashian heeft de video gezien, want ze reageert met lachende emoji’s, “😂😂😂”. Andere fans reageren met teksten als, “Does that say Pete??? 💀💀,” terwijl een ander toevoegt, “not Sophie texting Pete😭😭”.

@joejonas

🙄

♬ original sound – Dash City

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.